Zuid-Afrika

Begin je rondreis in Zuid-Afrika goed en boek een aankomst pakket Zuid-Afrika. Als je na een lange vlucht laat in de avond aankomt in Johannesburg of Kaapstad, is het wel zo gemakkelijk om opgehaald te worden. Met een transfer word je naar je hotel naar keuze gebracht voor één of meerdere overnachtingen op basis van logies en ontbijt.

Er gaan meerdere vluchten per dag naar Johannesburg en Kaapstad. Aankomst is vroeg in de ochtend of laat in de avond.

Om je rondreis in Zuid-Afrika zo goed mogelijk te laten beginnen, boeken wij bij elke reis een ontmoeting  met onze vertegenwoordiger, ofwel een ‘meet & greet’, bij aankomst op het vliegveld. Van hem/haar krijg je alle vouchers voor je reis, extra tips en de routebeschrijving.

Johannesburg

In Johannesburg hebben wij een comfortabel hotel uitgezocht, vlakbij de luchthaven. Dit is vooral ’s avonds laat erg praktisch. De volgende dag ga je terug naar het vliegveld om je auto op te halen, of je kunt de auto optioneel bij het hotel laten afleveren, en kun je aan je reis beginnen.Let op: men rijdt hier aan de linkerkant van de weg!

Indien je ’s ochtends vroeg aankomt kun je na de ‘meet & greet’ op het vliegveld gelijk je auto ophalen en aan je reis beginnen.

Kaapstad

Afhankelijk van je wensen boeken wij in Kaapstad een middenklasse of comfortabel hotel in een rustige én veilige wijk van de stad. De transfer naar je hotel duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier afhankelijk van het verkeer. De volgende morgen komt onze vertegenwoordiger bij je langs in het hotel voor de ´meet & greet’ ontmoeting. De auto kan deze dag of op een andere dag bij het hotel worden afgeleverd*.

Indien je ’s ochtends vroeg aankomt kun je na de ‘meet & greet’ op het vliegveld gelijk je auto ophalen en aan je reis beginnen. Of evengoed relaxed met een transfer naar je hotel gebracht worden en daar onze vertegenwoordiger treffen.

*In Kaapstad heb je niet direct je auto nodig, vandaar dat het vaak makkelijker is om je auto een paar dagen later af te laten leveren bij het hotel.

Maak een keuze uit één van onze voorbeeld rondreizen of creëer je eigen reis door Zuid-Afrika. Geef je wensen door aan Kazuri Safaris, dan maken wij samen jouw persoonlijke reis op maat. Je kan elke dag vertrekken die jij wilt.