Verzekeringen

Reis- en annuleringsverzekeringen

Voor al onze reizen is een reisverzekering verplicht. We raden je sterk aan ook een annuleringsverzekering te nemen! Mocht er onverhoopt iets gebeuren voor of tijdens je reis, dan is het van belang terug te kunnen vallen op je verzekering(en). Voor een relatief laag bedrag kun je hoge uitgaven voorkomen. Wie zich goed verzekert hoeft zich over deze kosten geen zorgen te maken.

Waar je ook bent, onze hulp is altijd dichtbij

Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Met eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd staan we 24 uur per dag en 7 dagen per week voor reizigers klaar. Je wordt altijd geholpen in het Nederlands. Waar je ook bent. Dat is een prettig idee. Voor elke reiziger bieden we een passende reis- en/of annuleringsverzekering die je helemaal op maat kunt samenstellen. Zo betaal je dus alleen voor wat je echt nodig hebt.

Kortlopende Reisverzekering

Met onze Kortlopende Reisverzekering ga je met een gerust en veilig gevoel op reis. Hiermee verzeker je je voor SOS hulpverlening, Reisongevallen, Bagage en Medische kosten. Deze reisverzekering is alleen geldig gedurende de periode van de geboekte reis.

(Dubbel-Zeker) Annuleringsverzekering

In combinatie met de Reisverzekering kun je de Annuleringsverzekering afsluiten. Als je de reis moet annuleren of voortijdig afbreken, dan krijg je de niet-gebruikte dagen vergoed. Als je kiest voor een Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering, krijg je niet alleen de niet-gebruikte dagen, maar 100% van jouw reissom vergoed. Zelfs als je op de voorlaatste dag de vakantie moet afbreken.

Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering

Als je vaker per jaar op reis gaat, is de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering al snel de moeite waard. Naast uitstekende dekking van SOS hulpverlening, Reisongevallen, Bagage en Medische kosten, kun je bovendien gratis gebruik maken van de Reisarts en Inentingsadvies van Allianz Global Assistance.

Ticket Annuleringsverzekering

Boek je liever een los ticket dan een pakketreis? Met de Ticket Annuleringsverzekering ben je goed verzekerd bij noodgedwongen annulering van jouw losse ticket van een vlieg-, trein-, bus- of bootreis.

Eigen Risico Verzekering Autohuur

De Eigen Risico Verzekering Autohuur is ideaal als je een auto, motor of camper huurt. Jouw eigen risico en borg is dan gedekt mocht er iets gebeuren met het gehuurde voertuig. 

Eenvoudig afsluiten

Voor meer informatie of het afsluiten van een verzekering, kun je contact opnemen met één van de medewerkers van Allianz Global Assistance of met Kazuri Safaris.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze verzekeringen kun je kijken op Allianz-assistance.

NB:

Verzekeringen moet je binnen 7 dagen na ontvangst van je factuur afsluiten. Heb je al een doorlopende reis- en annuleringsverzekering? Check dan wel het maximum bedrag wat verzekert is en laat dit bedrag eventueel ophogen. Ben je al elders verzekerd, geef ons dan je polisnummer en de naam van de verzekeringsmaatschappij door (uiterlijk 6 weken voor vertrek).