Werkwijze

Reis boeken of informatie aanvragen?

Helemaal klaar om jouw droomreis naar Afrika te boeken? Misschien heb je behoefte aan meer informatie? Wij zijn je graag van dienst!

Vul ons online aanvraagformulier in of stuur een e-mail naar info@kazurisafaris.nl. Wees zo volledig mogelijk! Hoe duidelijker jij je wensen aangeeft, des te beter kunnen wij ze voor je realiseren. We hebben in elk geval van je nodig: de gewenste reisroute, wanneer je op reis wilt, het aantal personen, je budget, de mate van comfort en je wensen en verwachtingen. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden!

Onze werkwijze: betrokken en persoonlijk

Aan de hand van je aanvraagformulier nemen we telefonisch contact met je op. Als je dat prettig vindt, kun je aangeven wanneer we je het best kunnen bereiken. Kazuri Safaris heeft een betrokken en persoonlijke werkwijze. Persoonlijk contact met jou zorgt ervoor dat we je direct op de hoogte kunnen brengen van alle mogelijkheden en ons eerste reisvoorstel goed kunnen laten aansluiten bij al jouw wensen. Je krijgt een uitgebreid reisvoorstel met een volledig dag-tot-dagprogramma en (meestal) een aantal opties qua accommodatie. Ons doel: jouw de reis van je leven bezorgen!

Reisvoorstel voor jouw rondreis in Afrika

Het doornemen van ons eerste reisvoorstel stelt jou in staat om nog beter en gedetailleerder je wensen aan te geven. Is de reis die we samenstelden naar wens of wil je nog aanpassingen maken? Bel of mail ons en we maken het voor je in orde. We kunnen de reis en route (nogmaals) met je doornemen en uitleg geven over de accommodaties en de excursies. Ook bespreken we jouw vluchtwensen en eventuele vragen die je nog hebt. Vervolgens krijg je een tweede reisvoorstel met prijsopgaaf. Aan de hand daarvan kun je besluiten of dit de reis is die je zoekt. Als je dat wilt, dan kunnen we de reis (en prijsopgaaf) nogmaals voor je aanpassen.

Dit is ’m… jouw droomreis!

Ben je helemaal tevreden over jouw reisvoorstel? Als alles naar wens is sturen wij je het boekingsformulier toe. Zodra wij het formulier ingevuld retour ontvangen, reserveren wij de vluchten, het vervoer, de hotels en eventuele excursies voor je. Mocht er onverhoopt een gekozen hotel of ander reisonderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan zoeken we een gelijkwaardig alternatief voor je, dat we natuurlijk eerst met je bespreken. Over eventuele programma- en/of prijswijzigingen nemen we altijd eerst contact met je op. Nadat alles geregeld is, ontvang je de boekingsbevestiging en de factuur. Zodra je die hebt voldaan, staat jouw droomreis gepland!

Boeken bij Kazuri Safaris = risicovrij

Binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur dien je de aanbetaling te voldoen (inclusief de verzekeringskosten). Het resterende bedrag moet uiterlijk 8 weken voor vertrek in het bezit zijn van Kazuri Safaris. Vliegtickets, gorilla en chimpansee permits dienen per ommegaande betaald te worden. Je krijgt hiervoor een aparte factuur. Boeken bij Kazuri Safaris betekent zekerheid. Je loopt geen enkel financieel risico, omdat Kazuri Safaris is aangesloten bij de SGR. Een prettig en veilig idee!

Laatste reisinformatie

Ongeveer 2 weken voor vertrek ontvang je de reisbescheiden met belangrijke informatie over telefoonnummers, geldzaken, de chauffeur, enzovoorts. Ook krijg je nogmaals het reisprogramma, het hoteloverzicht en het dag-tot-dagprogramma toegezonden. We zorgen ervoor dat jij optimaal voorbereid op reis gaat! Mocht je na de boeking nog vragen hebben, dan  kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We zitten voor je klaar en staan je graag persoonlijk te woord!

Hoe wás het? Vertel het ons!

Was jouw reis naar Afrika alles wat je ervan verwachtte? We horen het graag! Kazuri Safaris hecht veel waarde aan de ervaringen van onze reizigers. We vinden het erg belangrijk om feedback te krijgen over je reis. Na terugkomst mailen we je een korte enquête, waarin je ons meer kunt vertellen over je reis. Heb je een reisverslag gemaakt of wil dat gaan doen? Laat het ons weten! We zetten ‘m graag op onze website en/of onze Facebook-pagina.