Kazuri Safaris

Grootoort 72
1721 JB Broek op Langedijk
06 – 47148006
info@kazurisafaris.nl

Overige gegevens

Kamer van Koophandel: 34373009
SGR nummer: 3515
VvKR nummer: 16057
BTW-id: NL002065581B88

Algemeen

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Leuk! Je kunt ons bellen zodat we gelijk je wensen door kunnen nemen, of je kunt het aanvraagformulier invullen, dan nemen wij contact met jou op. Daarna ontvang je van ons een persoonlijk reisvoorstel op maat. Kazuri Safaris is een online reisorganisatie, maar wil je graag een keer langskomen en kennis met ons maken, bel ons dan om een afspraak te maken. Dit kan overdag, ‘s avonds en in het weekend. Voor overige vragen stuur je ons een email of vul je het contact formulier in zodat wij contact met jou op kunnen nemen.

Noodnummer

Als je tijdens je reis te maken krijgt met een calamiteit of je hebt een vraag dan kun je ons altijd bellen. Neem afhankelijk van het soort calamiteit, eerst contact op met onze lokale partner ter plekke en/of de alarmcentrale van je verzekeringsmaatschappij en daarna met ons. Deze telefoonnummers ontvang je met je reisbescheiden.

    Je privacy wordt gerespecteerd en wordt alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Voor meer informatie, raadpleeg ons privacybeleid.