Oeganda

Vervoer - Oeganda - Kazuri Safaris

Vervoer in Oeganda

Het standaard vervoer in Oeganda is in een op safari aangepaste minibus. De daken van deze safaribusjes kunnen open zodat je tijdens de gamedrives kunt staan en optimaal kunt genieten en goed kunt fotograferen. Je reist alleen met het aantal personen waarmee je de reis boekt, het is tenslotte privé vervoer. Er is plaats voor 6 personen achterin zodat iedereen een raamplek heeft. Er is niet veel plek voor bagage, daarom vragen wij je om één dag rugzak plus een weekendtas mee te nemen, zodat dit makkelijker in te passen is.

NB: reis je liever met een landcruiser? Vraag er specifiek naar bij de aanvraag, want dit is uiteraard mogelijk, het kost alleen wat meer. Er zijn verschillende maten landcruisers, afgestemd op het aantal personen met wie je samen reist.

Oeganda is een relatief klein land, toch kunnen de afstanden van plek A naar B vrij lang zijn omdat de wegen niet overal even goed zijn.

Ontspannen rondreizen door Oeganda met je eigen privé-chauffeur en -gids!

Tijdens een onvergetelijke rondreis door Oeganda, begeleidt een privé-chauffeur tevens gids je door de prachtige landschappen van Oeganda. Je hoeft nergens aan te denken, want je chauffeur zorgt voor alles. Hij weet veel te vertellen over zijn land en kent de leukste lunchplekjes. Het vervoer in Oeganda is een minibus of een landcruiser waarvan het dak open kan. Zo kun je optimaal genieten van de safari’s en het wildleven bewonderen terwijl je naar hartenlust fotografeert.

Wil je tijd besparen? Of houd je van meer comfort dan rijden over hobbelige wegen? Boek dan een binnenlandse vlucht. Dit kan bijvoorbeeld heel goed aan het einde van je reis, van Bwindi naar Entebbe.

Vliegen naar Oeganda
(in combinatie met Kenia en Tanzania)

Er gaan meerdere vluchten per dag van Amsterdam en Brussel naar Entebbe.

Je kunt je Oeganda reis eenvoudig combineren met een paar dagen relaxen op de parelwitte zandstranden van Zanzibar. Wil je méér safari? Vlieg dan naar de Masai Mara in Kenia. Of je vliegt naar Kilimanjaro en vervolgt daar je safari door Tanzania. Kazuri Safaris boekt voor jou uiteraard de vlucht die het best in je reisprogramma past!