Oeganda

Vervoer - Oeganda - Kazuri Safaris

Privé vervoer met chauffeur

In Oeganda ga je op safari met een 4×4 minibusje. De daken van deze safaribusjes kunnen open zodat je tijdens de gamedrives kunt staan en optimaal kunt genieten en goed kunt fotograferen. Je reist alleen met het aantal personen waarmee je de reis boekt, het is tenslotte privé vervoer. Er is plaats voor 6 personen achterin zodat iedereen een raamplek heeft. Eventueel kan er voorin ook nog 1 persoon zitten naast de chauffeur. Er is niet veel plek voor bagage, daarom vragen wij je om een rugzak of weekendtas mee te nemen, omdat dit makkelijker in te passen is.

NB: reis je liever met een landcruiser? Vraag er specifiek naar bij de aanvraag, want dit is uiteraard mogelijk, alleen kost het wat meer. Er zijn verschillende maten landcruisers, afgestemd op het aantal personen met wie je samen reist.

Oeganda is een relatief klein land, toch kunnen de afstanden van plek A naar B vrij lang zijn omdat de wegen niet overal even goed zijn.

Het vliegtuig

Er gaan meerdere vluchten per dag van Amsterdam en Brussel naar Entebbe. Soms kan het ook voordelig uitpakken om eerst naar Nairobi te vliegen en vanaf daar een vlucht naar Entebbe te boeken.

Je kunt je Oeganda reis eenvoudig combineren met een paar dagen relaxen op de parelwitte zandstranden van Zanzibar. Of je vliegt naar Arusha en vervolgt daar je safari. Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen actief, zodat we een vlucht kunnen boeken die het beste bij jouw reisschema past.