Oeganda rondreis: Marisa & Hendrik

Hallo Saskia,

We hebben een geweldige reis naar Oeganda gehad! Wat een mooi land, mooie natuur en aardige mensen! We zijn teruggekomen met een zeer voldaan gevoel over deze reis.

De reis was een aaneenschakeling van hoogtepunten. De safari’s/game-drives, de chimpansees en de gorilla’s. Elke dag was weer indrukwekkend. Een aanrader dus. Verder zijn we blij dat we de reis hebben opgedeeld met een tussenstop in Hoima ( terwijl er ook nog wel eens wordt doorgereden van Murchison naar Kibale) en dat we de extra stops bij Lake Bunyonyi en Lake Mburo hadden. Hier stoppen is zeker de moeite waard en geeft de reis ook een stukje rust mee, je hebt tenslotte wel vakantie.

Wij waren zeer te spreken over de hotels van van Nature Lodges: in Murchison, Queen Elizabeth, Kibale Forest en Lake Mburo. Qua vervoer waren wij blij dat we een upgrade hadden gedaan van een minibus naar een landcruiser. De busjes waren langzamer en zaten regelmatig vast terwijl wij lekker door konden tuffen. De chauffeur was meer dan prima. Communicatief en informatief zeer goed. Zijn rijstijl was zeer goed en knap en ook altijd strak op tijd. Hij voelde zich verantwoordelijk en was een erg leuke kerel om de 16 dagen mee door te brengen. De kwaliteit van de optionele excursies was soms een beetje teleurstellend doordat de gidsen zo slecht Engels spraken of gewoon bijna niets vertelden.

Verder complimenten naar jou toe: mede dankzij de pro-aktieve en flexibele houding van Kazuri is deze reis tot stand gekomen. We zullen je dan ook zeker aanraden bij mensen die ook richting Oeganda willen trekken. En wie weet komen we nog een keer terug daar: een stukje Noord-Oeganda staat eigenlijk ook nog wel op de verlanglijst!

Bedankt voor het meedenken en het regelen in ieder geval!

Groet,
Marisa en Hendrik