Tanzania

Onze accommodaties in Tanzania

Uiteraard hebben we allerlei suggesties voor jouw accommodatie(s). In Tanzania kiest Kazuri Safaris graag voor accommodaties in het middensegment: kleinschalige, comfortabele en sfeervolle hotels, lodges en tentenkampen. Je leest het goed: een sfeervol en comfortabel verblijf in een tentenkamp! Een tented camp klinkt misschien primitief, maar is het niet! Je krijgt een hoogwaardige, grote tent waarin je gewoon rechtop kunt staan. Jouw tented camp heeft een goed bed, een privé badkamer en meestal ook elektriciteit. Gewoon comfortabel dus!

Wil jij het anders? Kies je voor voordelig of juist voor meer luxe? Dan regelt Kazuri Safaris dat voor je! Qua budget kun je bijvoorbeeld besparen door niet te kiezen voor een lodge midden in één van de parken, maar voor een accommodatie net daarbuiten.

Standaard worden de accommodaties tijdens de safari geboekt op basis van full board. Dat betekent: inclusief ontbijt, lunch en diner. In de stad en op het eiland Zanzibar tref je vaak een hotel op basis van bed & breakfast.

Bekijk hier een lijst met de populairste hotels van Tanzania

Verdeling van de bedden en kamers
Geef je wensen door met betrekking tot de verdeling van de bedden en kamers. Vermeld of je kiest voor een tweepersoonsbed of aparte eenpersoonsbedden. Standaard boeken wij een tweepersoonsbed voor twee personen. Boek je voor drie personen, onder wie 1 kind, dan reserveren we standaard een driepersoonskamer. Wil je het anders geregeld hebben? We horen het graag! 

Nogmaals: we barsten van de suggesties. Maar waar en hoe jij in Tanzania overnacht, dat bepaalt uiteindelijk niemand anders dan jijzelf! Uiteraard kun je tijdens je safari ook een combinatie maken van verschillende soorten accommodaties. Zolang je jouw verwachtingen duidelijk aangeeft, kunnen wij er bijpassende accommodatie bij zoeken zodat je ter plekke niet voor verrassingen komt te staan.

Avontuurlijk kamperen in Tanzania

Kies je voor avontuurlijk of heb je een beperkt budget? Superleuk: in Tanzania kun je kamperen in eenvoudige tweepersoons iglotentjes. Dat betekent wel: back to basic. Je zet zelf je tent op, neemt je eigen slaapzak mee en je slaapt op een eenvoudig campingmatrasje. Het toilet is soms een ‘gat’ in de grond en soms is er alleen water beschikbaar om je gezicht en handen mee te wassen. Maar… er gaat een kampeer- en kookuitrusting mee én een kok om je maaltijden voor je klaar te maken! En het mooiste: je wordt wakker midden in of net buiten een schitterend wildpark. Je bent één met de natuur. ’s Nachts hoor je de wilde dieren. En ’s morgens zijn de Afrikaanse zon en de twitterende vogeltjes je wekker. Hoe gaaf is dat?

Tanzania - Kazuri Safaris