Zuidelijk Afrika Groepsreizen

Wil je alleen op reis, maar liever samen met anderen reizen? Boek dan een internationale groepsreis naar Zuidelijk-Afrika!

Overland tours

Op avontuur in Zuidelijk Afrika? Bekijk de vele mogelijkheden voor groepsreizen Zuidelijk-Afrika op de website van Drifters of Nomad Tours. Je reist comfortabel en overnacht in tentjes en/of middenklasse hotels en lodges. Het mooie van hun concept is dat je meerdere reizen met elkaar kunt combineren of juist alleen een gedeelte van een reis mee kunt gaan. Deze groepsreizen door Zuidelijk-Afrika zijn bedoeld voor 4 tot 12 / 20 deelnemers.

Kies uit de volgende Zuidelijk Afrika Groepsreizen

5-Daagse Kruger Park reis (met accommodaties)
18-Daagse Zuid-Afrika reis (met accommodaties)
16-Daagse Botswana reis (met accommodaties of kamperen – ook als 11- of 14-daagse reis mogelijk)
11-Daagse Namibië reis (met accommodaties of kamperen)
24-Daagse Zuidelijk-Afrika reis (met accommodaties of kamperen)


Groepsreis naar Zuidelijk Afrika? Die boek je bij Kazuri Safaris!

Groepsreis? Ideaal! Een groepsreis is een goede keuze als je alleen reist en op zoek bent naar de reis van je leven! Bijkomend voordeel: groepsreizen zijn goedkoper dan een privé rondreis en safari. Plus: groepsreizen geven je vrienden voor het leven.

Let op! Boek je groepsreis naar Zuidelijk Afrika rechtstreeks via Kazuri Safaris! Ook als je een reis van Drifters of Nomad Tours kiest. Je betaalt dan namelijk dezelfde scherpe prijs maar profiteert bovendien van de extra service en de VIP-behandeling die onze reizigers van ons gewend zijn. Persoonlijk contact met een Nederlandse reisorganisator die veel Afrika-kennis, ervaring én connecties heeft kan in veel situaties meer dan prettig zijn! Bovendien is Kazuri Safaris aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). Op ons kun je rekenen. En daar zijn we trots op. Met een groepsreis van Kazuri Safaris ga je zonder stress en perfect georganiseerd op reis.

Zuidelijk-Afrika - Kazuri Safaris