Namibië

Rondreis Namibië: een spectaculair land

Namibië is het land van de oneindige vergezichten, schitterende zonsondergangen, wildparken, ruige rotsformaties en rode woestijnen. In dit prachtige land heeft de natuur nog vrij spel.

Een rondreis door Namibië is een unieke ervaring. Met een grootte van 2 keer Duitsland heeft Namibië maar 2 miljoen inwoners. Ondanks dat Namibië grotendeels uit woestijn bestaat, sta je versteld van de rijke flora en fauna. Gemsbokken, olifanten en leeuwen leven hier in de woestijn. De oersterke plant, de welwitschiaplant, heet in het Zuid-Afrikaans twee blaar kan nie dood nie. En de kokers van de kokerbomen werden vroeger door de San-mensen gebruikt om giftige speren in te bewaren.

Rondreis Namibië: Ontdek de woestijnlandschappen en andere mooie plekken

Namibië - Kazuri SafarisMaak een individuele rondreis op maat door Namibië en ervaar de diversiteit van dit land.De hoogtepunten van Namibië zijn de beroemde rode duinen van de Sossusvlei en de opgedroogde zoutpannen van het Etosha Nationaal Park. Maar Namibië biedt zoveel meer. Zoals de Kalahari woestijn in het oosten, de imposante Fish River Canyon in het zuiden en het Duitse kustplaatsje Swakopmund in het westen, waar je tal van excursies kunt ondernemen. De oeroude rotstekeningen van de San bij Twijfelfontein in het uitgestrekte en ongerepte Damaraland. De verrassende Epupa Falls, de groene Caprivistrip en het ruige Waterberg Plateau in het noorden. Lees hier meer over dit fantastische land.

Self-drive in Namibië

Rondreis namibieJe rijdt in Namibië zelf in een comfortabele 4×4 auto die geschikt is voor de wegen in Namibië. Je rijdt kilometers lang door eindeloze landschappen over rechte gravel wegen met af en toe een bocht..! De afstanden zijn groot en soms kom je uren lang niemand tegen. Plan je rondreis door Namibië daarom goed. Kazuri Safaris helpt je graag hierbij zodat je verzekert bent van een mooie reis waarbij de reisafstanden niet te lang zijn.

Je krijgt een standaard toyota hilux of suv mee als je alleen in lodges overnacht. Ben je iets avontuurlijker ingesteld? Ga dan op pad met een stoere auto met 1 of 2 tenten op dak! Uiteraard krijg je dan ook een complete kampeeruitrusting mee. Val in slaap onder de oneindige sterrenhemel en wordt wakker van een straal zonlicht die in je tent gluurt. De kampeerovernachtingen kun je afwisselen met af en toe een nacht in een lodge, zo krijg je een mooie balans in je reis.

De accommodaties in Namibië variëren van leuke guesthouses, gastvrije guestfarms, sfeervolle hotels en tented camps tot goed onderhouden campings.

Een afwisselende privé rondreis door Namibië

Ontdek Namibië op jouw eigen tempo tijdens een afwisselende privé rondreis. Met een zorgvuldig samengesteld reisprogramma kun je de mooiste plekken van het land op jouw gemakt ontdekken. Elke dag biedt nieuwe avonturen om te verkennen.

Rondreis Namibië: combineer het met Botswana

Misschien wil je je Namibië rondreis wel combineren met safari’s in Botswana en een bezoek aan de spectaculaire Victoria Falls in Zimbabwe? Ook dat is mogelijk!

Bezoek de Okavango Delta, Moremi, Savuti en Chobe en ontdek al het moois wat deze parken te bieden hebben. Vaar met een mokoro (uitgeholde boomstam) door de moerassen. Boek een bootcruise op de Chobe rivier en ga op gamedrive in een open safari auto met gids. Heb je wat meer tijd, ga dan ook zeker naar de Kalahari woestijn toe.

Rondreis Namibië: Mooie herinneringen die je altijd bijblijven

Een rondreis door Namibië biedt zoveel meer dan alleen een vakantie. Het is een reis die je diep zal raken en een blijvende indruk zal achterlaten. De natuurlijke schoonheid, de wilde dieren, ontmoetingen met de lokale bevolking zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Laat je betoveren door dit unieke land in Afrika en maak een rondreis door Namibië die je voor altijd zal koesteren.

Ontdek Namibië zelf en stel je unieke privé rondreis samen! Voor meer informatie bekijk je onze voorbeeld rondreizen of creëer je eigen reis naar Namibië!

Contact ...
Namibië écht leren kennen? Met Kazuri Safaris beleef je meer!
Mail ons op info@kazurisafaris.nl, of bel: 06-47148006.
Of maak gebruik van het aanvraagformulier op de website.

Namibië - Deadvlei

De luxe om zelf door Namibië te rijden geeft vrijheid. Je eigen dag indelen, genieten van de rust, de leegte en de spectaculaire zonsondergangen. Klant Arjan schreef over zijn reis: “Tussen de springbokkies en de gemsbokken door de Sossusvlei bereikt. Was echt meer dan super! We zitten nu onder de boom op de camping in gezelschap van de wevers te turen naar een struisvogel.”Arjan

Informatie

BEKIJK MEER