Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika: de wereld in 1 land

Zuid-Afrika is een veelzijdig land en het wordt ook wel ‘de wereld in 1 land’ genoemd. Je vindt hier prachtige landschappen met panoramische uitzichten, bergen, stranden, woestijnen, natuur- en wildparken, maar ook een grote verscheidenheid aan cultuur en tradities, lieflijke dorpjes en de kosmopolitische stad Kaapstad. Ontdek Zuid-Afrika zelf tijdens een afwisselende privé rondreis!

Wie naar Zuid-Afrika gaat wordt op veel plaatsen welkom geheten in het Afrikaans. Deze taal lijkt veel op het Nederlands en is goed te begrijpen indien men langzaam praat. Baie dankie wordt veelvuldig gebruikt!

Rondreis Zuid-Afrika: Ontdek wat dit prachtige land allemaal te bieden heeft

Rondreis Zuid-AfrikaOp Safari

Ontdek Zuid-Afrika zelf, je kunt hier het hele jaar door reizen. Het beroemdste park is natuurlijk het Kruger Park. Een geweldig begin of juist een bijzondere afsluiting van je reis! Andere parken die je kan bezoeken zijn het Hluhluwe-Umfolozi park, waar je bijvoorbeeld een wandelsafari kunt maken en het Addo Elephant Park waar je niet alleen olifanten vind, maar ook leeuwen, buffels, de zwarte neushoorn, hyena’s en luipaarden. Lees hier meer over de parken.

Cultuur en natuur

De provincie Kwazulu Natal staat garant voor veel verschillende ervaringen. Het is een mix van Zulu cultuur, je vind hier dure vakantie oorden, maar ook sloppenwijken. De big 5, prachtige stranden, de Drakensbergen en nog veel meer. De Oost Kaap wordt ook wel “the Wild Coast” genoemd en biedt ruige stranden en natuurparken met veel meerdaagse wandelmogelijkheden.

Woestijn, wijn en wereldstad

De West Kaap is heel westers en je waant je hier bijna in Europa. De “Garden route” hier heeft haar naam te danken aan de uitbundige flora die bijna het hele jaar door langs deze 200 kilometer lange route bloeit in de prachtige natuur. En niet te vergeten de “Wine route” waar de echte wijnliefhebbers kunnen genieten van al dat deze streek te bieden heeft. Maar ook “de Karoo”, een semi woestijngebied valt hieronder. En na al dit prachtige natuurgeweld, ben je voor je het weet in de wereldstad Kaapstad met de indrukwekkende Tafelberg.

Self-drive in Zuid-Afrika

Je rijdt in Zuid-Afrika zelf. In principe is een standaard personen auto goed genoeg voor de wegen in Zuid-Afrika. Heb je liever een hogere of grotere auto, of een automaat, dat kan ook. Geef je wensen aan ons door.

Je krijgt een goede routebeschrijving mee met reistijd indicatie. Wil je onderweg een extra stop maken, of lekker lunchen? Dat kun je zelf indelen.

Accommodaties in Zuid-Afrika

In het betoverende Zuid-Afrika wacht een wereld van accommodaties op ontdekking, en dat is het kloppende hart van ons verhaal. Van charmante guesthouses tot gastvrije guestfarms, van intieme home-stays tot sfeervolle hotels, van eenvoudige park banda’s tot weelderige luxe lodges – dit land heeft voor elk wat wils.

Laat Kazuri Safaris je meenemen op een onvergetelijke reis door dit diverse landschap van verblijfsmogelijkheden. Met hun expertise en passie voor avontuur, zullen ze de pareltjes van accommodaties vinden die bij jouw dromen passen.

Ontwaak in een pittoresk guesthouse, waar de ochtendzon zachtjes door de gordijnen sijpelt, of ervaar het boerenleven op een gastvrije guestfarm. Voel je thuis bij een vriendelijke home-stay of geniet van het comfort van sfeervolle hotels. Wie houdt van de eenvoud van de natuur kan verblijven in park banda’s, terwijl zij die zichzelf willen verwennen, kunnen wegdromen in luxe lodges. De keuze is aan jou

Een afwisselende privé rondreis door Zuid-Afrika

Route 62 Zuid-AfrikaOntdek Zuid-Afrika op jouw eigen tempo tijdens een afwisselende privé rondreis. Neem vooral de tijd voor jouw rondreis door dit grote en veelzijdige land. Bedenk of je van alles een beetje wilt zien, of misschien een deel wilt zien. Met een zorgvuldig samengesteld reisprogramma op maat zul je de mooiste plekken van het land ontdekken. Lees hier meer over de excursie mogelijkheden.

Rondreis Zuid-Afrika: Mooie herinneringen die je altijd bijblijven

Het wordt een reis die een blijvende indruk zal achterlaten. De schoonheid van de natuur, de wilde dieren, de vele activiteiten, het lekkere eten en de ontmoetingen met de lokale bevolking zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Laat je betoveren door dit unieke land in Afrika en maak een rondreis door Zuid-Afrika die je voor altijd zal koesteren.

Beleef Zuid-Afrika zelf en stel je eigen privé rondreis samen! Voor meer informatie bekijk je onze voorbeeld rondreizen of creëer je eigen reis naar Zuid-Afrika! Een ander idee is om meerdere dagen op 1 plek te verblijven om vanuit daar diverse dagtrips te maken.

Ps: Voor Zuid-Afrika concentreren wij ons op reizigers die nét iets anders willen, die duurzaam willen reizen en daar ook net wat extra geld voor over hebben.

Contact ...
Zuid-Afrika écht leren kennen? Met Kazuri Safaris beleef je meer!
Mail ons op info@kazurisafaris.nl, of bel: 06-47148006.
Of maak gebruik van het aanvraagformulier op de website.

Zuid-Afrika - Kazuri Safaris

Informatie

BEKIJK MEER