Groepsreizen Afrika

Groepsreis door Afrika maken? Boek je reis via Kazuri Safaris!

Groepsreizen

Groepsreis? Ideaal! Een groepsreis is een goede keuze als je alleen reist, maar wel op zoek bent naar structuur, variëteit en gezelligheid! Bijkomend voordeel: groepsreizen zijn goedkoper dan een privé rondreis en safari. Plus: groepsreizen geven je rondreis in Afrika een extra dimensie!

Structuur, veiligheid… en gezelligheid

De groepsreizen van Kazuri Safaris bieden je steun, structuur, veiligheid en gezelschap tijdens je rondreis door Afrikaanse landen als Tanzania (en de Kilimanjaro), Oeganda, Kenia, Malawi, Zambia, Namibië en Zuid-Afrika. Voel je veilig en in de bekwame handen van een ervaren gids die het gebied als geen ander kent. Alle groepsreizen van Kazuri Safaris worden tot in de puntjes georganiseerd.

Groepsreis en safari in Afrika: geregeld tot in de puntjes!

Kazuri Safaris is flexibel, óók bij groepsreizen. Bij minimaal vier deelnemers is er bijna elke week een vertrek. Wil je kamperen in een tent en je één voelen met natuur en wildlife? Of ga je liever voor een sfeervolle lodge en wat meer comfort? Kies je voor een safari, extra stranddagen of wil jij de Kilimanjaro beklimmen? Het kan allemaal bij Kazuri Safaris.

Wat mag je verwachten van onze groepsreizen naar Afrika? Je reist comfortabel per ‘overland truck’, landcruiser of minibus. Je overnacht in een tent of middenklasse hotel of lodge. Alles wordt voor je geregeld: van accommodatie en groepssafari tot luchthaven transfer. Voor een optimale logistiek en de allerbeste kwaliteit werkt Kazuri Safaris samen met vaste lokale partners in Afrika. Je mag rekenen op de beste organisatie en service!

De grootsheid  en pracht van Afrika
laten zich niet vangen in een beeld.
Woorden schieten tekort.
Afrika is intens.
Afrika moet je beleven.
En als je eenmaal bent voorgesteld aan dit schitterende continent…
dan wil je meer.

Groepsreis: de voordelen!

Kiezen voor een groepsreis in plaats van een individuele reis heeft een behoorlijk aantal pluspunten. We zetten de voordelen van de groepsreis en groepssafari van Kazuri Safaris voor je op een rij.

 • Structuur
  Een groepsreis van Kazuri Safaris brengt structuur in je Afrika-trip. Je gaat zonder stress en perfect georganiseerd op reis.
 • Veiligheid
  Reizen in een groep is veiliger dan alleen reizen. Bovendien kun je bouwen op de ervaring en kennis van Kazuri Safaris en die van de met zorg geselecteerde lokale partners met wie we samenwerken. Ook prettig om te weten: Kazuri Safaris aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).
 • Gezelligheid
  Kiezen voor een groepsreis betekent een extra dimensie voor je rondreis in Afrika. Geniet van het gezelschap van je medereizigers en verbreed je blik door open te staan voor hun kijk op jullie activiteiten, ontmoetingen en belevenissen.
 • Meer plezier
  Samen dingen meemaken en het kunnen delen van intense ervaringen met medereizigers vergroten je reisplezier.
 • Groepsreis = goedkoper!
  Een groepsreis is uiteraard goedkoper dan een privé rondreis.
 • Vrienden voor het leven
  Uit een groep reizigers, die in eerste instantie vreemden voor elkaar zijn, kunnen mooie vriendschappen ontstaan. De gedeelde bijzondere ervaringen scheppen vaak een band voor het leven.

Tanzania

Safari auto - Kazuri SafarisWil je naar Tanzania? Wekelijks organiseert Kazuri Safaris in samenwerking met onze lokale partner diverse safari’s. Je kunt kiezen voor safari’s in het noorden of het zuiden van het land. Je neemt deel aan een kampeer safari waarbij je in tentjes overnacht, of je kiest voor een lodge safari waarbij je in sfeervolle lodges overnacht. Uiteraard kunnen we daarna een strandverlenging op Zanzibar voor je boeken. En wat denk je van de Kilimanjaro beklimming? De groepsreizen gaan al door met een minimum aantal deelnemers van 2 personen.

Kenia

Safari Sharing heeft een nieuw concept ontwikkeld. Hoe meer mensen er mee gaan op reis, hoe goedkoper de reis wordt. Op hun website zie je welke tours er aangeboden worden naar Kenia en Tanzania. Schrijf je in en laat Kazuri Safaris de rest van je reis regelen, zoals vliegveld transfers en een hotel overnachting vooraf- en na je reis.

Groepsreis Oeganda

Zin in een prachtige rondreis door Oeganda? Maandelijks organiseert Kazuri Safaris in samenwerking met onze lokale partner een geweldige 9-daagse internationale groepsreis naar Oeganda. Je reist comfortabel in een minibus met open dak en overnacht in simpele maar goede accommodaties. De groepsreis Oeganda is bedoeld voor 4 tot 12 deelnemers. Ga je mee?

Kiboko Safaris - Kazuri Safaris

Groepsreis Malawi & Zambia

Malawi en Zambia zien? Met de groepsreis Malawi of de groepsreis Zambia van Kazuri Safaris beleef je meer! Elke maand organiseren we in samenwerking met onze lokale partners geweldige 4-, 7-, 9-, of 15- daagse groepsreizen door Malawi en Zambia, voor minimaal 4 personen. Kies bijvoorbeeld voor een 4-daagse trip naar South Luangwa, of een 7-daagse reis naar Noord- of Zuid-Malawi. Wil je het mooiste hoogtepunten van Malawi én Zambia beleven? Dan adviseren we je onze 15-daagse rondreis, startend in Lilongwe en via South Luangwa door naar het Zomba Plateau, het Liwonde National Park en Lake Malawi. Je zult het beleven: Afrika is groots!

Iets anders in gedachten? In overleg is heel veel mogelijk! Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Jouw wens is onze uitdaging!

Groepsreis Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe…én meer

Overland Truck - Kazuri Safaris

Op avontuur in Zuidelijk Afrika? Kies voor de groepsreis Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe/Zambia! Je reist comfortabel en overnacht in tenten en/of middenklasse hotels en lodges. Deze groepsreizen door Zuidelijk Afrika zijn bedoeld voor 4 tot 24 deelnemers. Bekijk de vele mogelijkheden op de website van Nomad Tours.

Groepsreis naar Zuidelijk Afrika? Die boek je bij Kazuri Safaris!

Let op! Boek je groepsreis naar Zuidelijk Afrika rechtstreeks via Kazuri Safaris! Ook als je een reis van Nomad Tours kiest. Je betaalt dan namelijk dezelfde scherpe prijs maar profiteert bovendien van de extra service en de VIP-behandeling die onze reizigers van ons gewend zijn. Persoonlijk contact met een Nederlandse reisorganisator die veel Afrika-kennis, ervaring én connecties heeft kan in veel situaties meer dan prettig zijn! Bovendien is Kazuri Safaris aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). Op ons kun je rekenen. En daar zijn we trots op.

Privé groepsreis? Ook dat kan!

Met een groep vrienden, familieleden of collega’s een privé groepsreis maken naar Afrika? Stel je eigen groepsreis voor 6 tot 18 personen samen en ontdek samen Tanzania, Kenia, Oeganda, Malawi, Zambia, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika! Welk gebied, welk vervoermiddel, welke accommodaties en welke activiteiten kies je? Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen. Of bepaal gewoon alles lekker zelf! Het team van Kazuri Safaris staat klaar om jullie droomreis naar Afrika perfect voor je te organiseren.

Contact ...
Hoe ziet jouw ideale groepsreis naar Afrika eruit? We zijn benieuwd naar jouw dromen en maken deze graag voor je waar! Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Mail ons, of bel: 06-47148006.
Of maak gebruik van het aanvraagformulier op de website.