Individuele rondreis Afrika

Met Kazuri Safaris beleef je meer!

Je wilt Afrika ervaren. Doorgronden. Je wilt de bush in, de dieren van heel dichtbij bewonderen en kennismaken met de lokale bevolking. Bij Kazuri Safaris mag je rekenen op flexibiliteit, deskundigheid, persoonlijk contact en een hoge mate van betrokkenheid. Ons doel: jou een droomreis bezorgen. Welkom bij de individuele rondreizen van Kazuri Safaris!

Individuele Afrika rondreizen op maat

Kazuri Safaris biedt individuele rondreizen en safari´s door Afrika aan in vier categorieën: de Complete Reis, de Kazuri Reis, de Hoogtepunten Reis en de Combinatie Reis. Wij hebben een aantal voorbeeldreizen voor je samengesteld. Puur ter inspiratie.

 1. De Complete Reis
  Met deze voorbeeldreis kun je alle bezienswaardigheden van een bepaald land of gebied in een rustig tempo bekijken en meemaken. Je trekt van plaats tot plaats. Waar mogelijk overnacht je twee tot drie nachten op dezelfde plek. Relaxed! Welk deel van Afrika wil jij compleet ervaren tijdens deze individuele rondreis?
 2. De Kazuri Reis
  Ga je voor de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs? Kies dan voor de Kazuri Reis. Tijdens deze rondreis of safari worden niet alleen de kosten en kwaliteit, maar ook de reisduur en bezienswaardigheden optimaal op elkaar afgestemd.
 3. De Hoogtepunten Reis
  Tijdens deze voorbeeldreis zie je alle hoogtepunten van een land of gebied in Afrika. Hierbij ga je veelvuldig op safari in de schitterende wildparken.
 4. De Combinatie Reis
  Wil je meer dan één land of gebied van Afrika zien en beleven? Kies dan voor de Combinatie Reis. Tijdens deze individuele rondreis worden twee gebieden met elkaar verbonden. Hierdoor kun je meer van Afrika ervaren.

Flexibel: creëer je eigen rondreis door Afrika

Kazuri Safaris wil zo flexibel mogelijk zijn om jou de reis van je leven te bezorgen. De voorbeeldreizen zijn daarom niet meer dan dat: voorbeelden. Je kunt je hierdoor laten inspireren en deze als uitgangspunt nemen. Waar liggen jouw interesses? Welke ideeën heb je zelf voor jouw droomsafari? Laat het ons weten! Vervolgens stellen we samen met jou de rondreis en safari samen die jou op het lijf geschreven zijn. De op maat gemaakte Afrika-reis van jóuw dromen!

Deskundig: profiteer van onze Afrika-kennis en -ervaring!

Het team van Kazuri Safaris is ervaren en deskundig als het gaat om reizen in Afrika. Oprichtster Saskia Bruin woonde en werkte vele jaren in Afrika en kent daardoor heel veel plekjes die je niet zou willen missen! Om jou de reis van je leven te bezorgen gaat Saskia nog regelmatig naar Afrika, om ons bestaande aanbod aan hotels en lodges te controleren en op zoek te gaan naar nieuwe contacten, accommodaties en activiteiten. Je mag rekenen op onze ervaring en deskundigheid, terwijl jij geniet van alles wat Afrika te bieden heeft!

Kazuri Safaris: jouw persoonlijke, betrokken reisorganisatie!

Geen zorgen over vervoer, tijdschema’s, accommodaties en of je wel alle must-sees daadwerkelijk kunt gaan zien. Weten dat jouw veiligheid optimaal gewaarborgd wordt. Voelen dat alles op alles gezet wordt om jou de rondreis en safari van je dromen te bezorgen. Persoonlijk contact voor, tijdens en na je rondreis. Betrokkenheid. Dat is Kazuri Safaris.

Lees meer over hoe Kazuri Safaris jouw droomreis voor jou organiseert

Contact ...
We zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Mail ons, of bel: 06-47148006.
Of maak gebruik van het aanvraagformulier op de website.

 

Kazuri Safaris organiseert individuele reizen ...
Kazuri Safaris organiseert individuele reizen voor reizigers die graag zélf bepalen wat ze gaan doen. Wil je een rustig of juist een vol programma, wil je naar de bekende parken of juist van de gebaande paden af, wil je veel van een land zien of lekker relaxen aan het strand, wil je lang of kort op vakantie, wil je cultuur, natuur of avontuur? Kazuri Safaris kan alles voor je regelen, zolang jij maar duidelijk je wensen en je verwachtingen aangeeft.