Accommodaties

Lodges in Afrika

Hoeveel luxe wil je, of juist lekker even niet? Dat bepaal je helemaal zelf! Bij Kazuri Safaris kun je kiezen uit eenvoudige, middenklasse en luxe accommodaties. In de praktijk boeken we voornamelijk middenklasse accommodaties, zoals kleinschalige en sfeervolle bed & breakfasts, hotels, lodges en tented camps.

Kamperen in Oost-Afrika

Kamperen in Afrika is fantastisch!  Wel een beetje avontuurlijk :). Je zit echt midden in de natuur. Je overnacht in tweepersoons (iglo)tentjes en neemt zelf alleen een slaapzak mee. Wij zorgen voor de rest. Er gaat ook een kok mee op safari die elke dag drie heerlijke maaltijden voor je bereidt. Een goede optie als je op je budget wilt letten!

Leuk: vooral in Namibië, maar ook in Zambia en Malawi, kun je ook een stoere auto met tent op het dak huren!

Een comfortabele, sfeervolle accommodatie graag!

Een eenvoudige, maar comfortabele én sfeervolle accommodatie blijkt voor de meeste mensen ideaal te zijn. Wat zijn jouw wensen? Vertel het ons!

Hoéveel zegt u? Helaas… het prijsniveau van lodges in Afrika ligt erg hoog, zeker in de parken. Prijzen vanaf € 300,- per kamer, per nacht, inclusief volpension zijn heel normaal. Mag het wel een tandje minder? Dat kan! Kies dan voor een accommodatie met minder luxe, of een die nét buiten het park gelegen is. Of ga lekker kamperen midden in de schitterende Afrikaanse natuur. Puurder kun je Afrika niet beleven! Kortom: welk comfortniveau je ook kiest, Kazuri Safaris regelt het graag voor je.

Let op!
Een accommodatie die helemaal bij jou past? Die is er. Maar we kunnen jouw ideale accommodatie alleen voor je boeken als jij helder aangeeft wat je wel en niet wilt! Door onze uitgebreide kennis van de hotels kunnen wij gericht accommodaties selecteren die perfect passen bij jouw wensen én binnen je budget vallen. Essentieel is dus dat je je verwachtingen duidelijk aangeeft!