Zuid-Tanzania

Hotels, lodges & tented camps in Tanzania

Kazuri Safaris kiest voor overnachtingen in comfortabele, sfeervolle en kleinschalige hotels, lodges & tentenkampen in het midden segment. Een tented camp is een luxe, grote tent waarin je rechtop kunt staan en is van alle gemakken voorzien, je hebt een echt bed, (vaak) elektriciteit en zelfs een privé badkamer. Bij al onze rondreizen kun je zelf kiezen in wat voor soort accommodatie je wilt overnachten en ook eenvoudige of luxe lodges behoren tot de mogelijkheden. Tijdens de safari worden de accommodaties geboekt op basis van full board (ontbijt, lunch en diner inbegrepen), in de steden en op Zanzibar is het vaak op basis van bed & breakfast.

Het hangt samen met je budget en je verwachtingen voor welke accommodatie je kiest.Uiteraard kun je ook voor luxe en/of goedkopere accommodatie kiezen. De lodges midden in de nationale parken zijn vaak duurder dan de hotels net buiten de grenzen van de parken. De hotels zijn elk jaar eerder volgeboekt, op tijd reserveren wordt daarom sterk aangeraden! Je kunt tijdens je safari ook een combinatie maken van verschillende soorten accommodaties. Zolang je jouw verwachtingen duidelijk aangeeft, kunnen wij er bijpassende accommodatie bij zoeken zodat je ter plekke niet voor verrassingen komt te staan.

Als je als man en vrouw boekt, reserveren wij een tweepersoonsbed. Slaap je liever in twee aparte bedden, geef dit gelijk door bij boeking. Voor twee mannen of vrouwen boeken we standaard aparte bedden. Boek je met drie personen, dan boeken wij standaard een tweepersoons en een éénpersoons kamer. Slaap je liever met z’n drieën op een kamer, geef dit gelijk bij boeking door, zodat wij kunnen checken of dit overal mogelijk is.

Kazuri Safaris - Tanzania

Kamperen

Wil je iets avontuurlijkers of moet je op je budget letten? In Tanzania heb je de prachtige mogelijkheid te kamperen in tweepersoons iglo tentjes, zo zit je gelijk midden in de natuur! Slaap midden in een nationaal park, of net erbuiten en wordt wakker door het gefluit van de vogels. De tent zet je zelf op en je neemt je eigen slaapzak mee. Je slaapt op campingmatrasjes en er gaat een complete kookuitrusting én een kok mee om heerlijke maaltijden te bereiden. De sanitaire voorzieningen op de campings in Tanzania zijn soms minimaal: een gat in de grond en alleen water om je handen/gezicht te wassen.