Malawi

Ook als het gaat om het vervoer in Malawi tijdens jouw rondreis heb jij het voor het zeggen. Wil je zelf rondreizen of liever gereden worden? Geef je wensen maar aan. Wij regelen het graag voor je!

Privé vervoer Malawi

Eén van de manieren om Malawi te ontdekken is om zelf een auto te huren en rond te reizen. Zo heb je de vrijheid om je eigen dagprogramma in te delen. Natuurlijk geven wij je bij boeking een overzicht van de afstanden, reistijden en leuke stops, zodat je hier rekening mee kunt houden.

Er zijn veel soorten auto’s die je in Malawi kunt huren, afhankelijk van je wensen zullen wij je adviseren. Over het algemeen raden wij een 4×4 auto aan, want deze auto’s liggen beter op de weg en zijn wat groter. Je hebt de Suzuki Jimmy, de Toyota Prado/Hilux en de Nissan Patrol. De Hilux komt in een single of double cab. Als je het leuk vind om te kamperen, dan kun je ook een auto met tent op dak huren.

Zorg er altijd voor om voor zonsondergang op plek van bestemming te zijn en houd je aan de maximum snelheid. Er wordt gecontroleerd en wij zijn niet gewend aan de rijstijl van Afrikanen en de plots overstekende mensen en dieren.

Voor autohuur heb je een internationaal rijbewijs nodig plus een creditcard. Vanaf het vliegveld naar het hotel regelen we een transfer. Je krijgt de auto de dag na aankomst afgeleverd bij je hotel.

Malawi - Kazuri Safaris

Auto met chauffeur

Rijd je liever niet zelf, maar wil je wel flexibel zijn tijdens je rondreis? Boek dan een auto met chauffeur! De chauffeur kent het land op zijn duimpje en kan je tijdens het reizen over zijn land vertellen en je vragen beantwoorden.

Georganiseerd op reis

Wil je gemakkelijk op reis en moet je op je budget passen? Boek dan een groepsreis. Het programma staat vast en de hotels en het vervoer zijn geregeld. Het voordeel hiervan is dat je de kosten deelt met medereizigers.