Tanzania groepsreizen

Wil je alleen op reis, maar liever samen met anderen reizen? Boek dan een internationale groepsreis naar Tanzania!

Safari Tanzania in een landcruiser

Groepsreis Tanzania - Kazuri SafarisSamen met onze partners bieden we verschillende internationale Tanzania groepsreizen aan. Je kunt kiezen uit camping- en lodge safari’s, zowel in het Noorden als het Zuiden van Tanzania én in combinatie met Kenia, variërend van 4 tot 12 dagen. Deze groepsreizen gaan door met minimaal 2 en maximaal 7 personen (per auto). De meeste reizen vertrekken wekelijks.

Kilimanjaro Beklimming

Is het jouw droom om de Kilimanjaro te beklimmen? We bieden verschillende routes aan: de Marangu Route in 6 dagen, de Machame Route in 6 dagen en de Lemosho Route in 7 dagen. Een trekking gaat door met minimaal 1 en maximaal 10 personen per groep. De meeste trekkings vertrekken wekelijks. De prijs begint vanaf USD 2300 per persoon, inclusief transfers en een hotelovernachting voor- en na de beklimming.

Safari Tanzania en Kenia in een overlandtruck

Kazuri SafarisTijdens deze groepsreis zie je het beste van Kenia en Tanzania. De reis begint en eindigt in Nairobi. Je overnacht in 2-persoons iglo tentjes op een stretcher en er gaan maximaal 17 deelnemers mee. Deze 12-daagse groepsreis heeft een vanaf prijs van € 2695 per persoon en vertrekt 2x per maand op zondag.

Je gaat naar de Masai Mara, Lake Naivasha, Hell’s Gate NP, Serengeti, Ngorongoro Krater en Arusha.


Groepsreis? Ideaal! Een groepsreis is een goede keuze als je alleen reist en op zoek bent naar de reis van je leven! Bijkomend voordeel: groepsreizen zijn goedkoper dan een privé rondreis en safari. Plus: groepsreizen geven je vrienden voor het leven.

Je wordt doorgelinkt naar de organisatie van de groepsreis. Je kunt je reis rechtstreeks bij onze partner organisatie boeken, maar je kunt ook bij ons boeken voor dezelfde prijs. Bovendien profiteer je van de extra service en de VIP-behandeling die onze reizigers van ons gewend zijn. Persoonlijk contact met een Nederlandse reisorganisator die veel Afrika-kennis, ervaring én connecties heeft kan in veel situaties meer dan prettig zijn! Bovendien is Kazuri Safaris aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). Op ons kun je rekenen. En daar zijn we trots op.
Met een groepsreis van Kazuri Safaris ga je zonder stress en perfect georganiseerd op reis.

Zonsondergang