Over Kazuri Safaris

Kazuri Safaris: jouw persoonlijke & betrokken reisorganisatie!

Rondreis en safari in Afrika … op maat!

Geen zin om een standaard rondreis in Afrika te boeken, heel veel geld kwijt te zijn en je tóch een nummertje te voelen? Wil je die unieke reis maken die precies bij jou en jouw wensen past? Ga je voor inside kennis, goede service, persoonlijke betrokkenheid en professionele begeleiding?

Kazuri Safaris heeft de Afrika-kennis en jarenlange ervaring in huis om jouw ideale rondreis en safari perfect voor je te regelen. Speciaal voor jou organiseert Kazuri Safaris de safari of rondreis van je leven! Jouw persoonlijke droomreis, volledig op maat gemaakt. Op basis van jouw ideeën, jouw wensen, onze Afrika-kennis en ervaring, plus… het allermooiste dat Afrika te bieden heeft.

Kazuri Safaris: een schat aan Afrika-kennis en -ervaring

Kenia-Kazuri-Safaris-Saskia

Jarenlang woonde en werkte Saskia Bruin in Afrika. Zij deed ruim 20 jaar reis- en werkervaring op in de reisorganisatiebranche in Kenia, Tanzania (en Zanzibar), Oeganda, Malawi, Zambia, Mozambique, Zimbabwe, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika. Met een rugzak vol Afrika-kennis en -ervaring richtte zij eind 2009 ‘Kazuri Safaris’ op: een naam uit het Kiswahili, de voertaal in Oost-Afrika.

‘Kazuri’ betekent ‘klein en mooi’, ‘Safari’ betekent ‘reis’. Onder deze naam organiseert Saskia reizen naar Afrika die van A tot Z perfect geregeld zijn. Haar doel: jou veel persoonlijke aandacht geven, je een fantastische reis bezorgen en jou het échte Afrika laten zien!

Afrika is speciaal. Je moet het zelf zien en vooral beleven. Het buiten zijn, de prachtige natuur, de dieren, de vriendelijke mensen, de geuren, de kleuren… Ontdek zélf wat Afrika allemaal te bieden heeft!

Ons doel: jou de reis van je leven bezorgen

Passie voor Afrika: daar draait het om bij Kazuri Safaris. Jouw interesse in dit prachtige continent… daar worden we blij van. Onze uitdaging? Jou laten zien hoe mooi Afrika is! Om jou de reis van je leven te bezorgen gaat Saskia regelmatig naar Afrika, op zoek naar nieuwe contacten, accommodaties, activiteiten en inspiratie. Natuurlijk worden ook de bestaande contacten onderhouden en de hotels en lodges uit ons aanbod gecontroleerd. Het doet ons veel genoegen te kunnen melden dat we inmiddels voor veel enthousiaste reizigers een tweede rondreis hebben mogen organiseren. Niets geeft ons zoveel voldoening als een enthousiaste reiziger!

Jouw eigen Kazuri Safaris Afrika-expert

Bij Kazuri Safaris werken we uitsluitend met professionele en ervaren reisagenten, chauffeurs en gidsen. Deze Afrikanen of Nederlanders zijn lokale experts die het gebied kennen als hun broekzak. Jouw chauffeur heeft de taak jou de mooiste plekjes te laten zien, je inside toegang en inzicht te geven en jouw reis op elk front te verrijken. Kortom: jou een onvergetelijke reis bezorgen! Jouw chauffeur brengt je naar de onontgonnen plekjes en de spontane situaties die anders onbereikbaar voor je zouden blijven en geeft je een unieke toegang tot de locals en hun manier van leven.

Alles rondom jouw reis wordt tot in de puntjes geregeld. Maar we hebben niet elke situatie in de hand. Mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan… weet dan dat het team van Kazuri Safaris voor je klaarstaat! Dag en nacht.

Persoonlijk contact: bij Kazuri Safaris ben jij de VIP!

Kazuri Safaris is een kleine organisatie. Ons team is erop gericht elke reiziger de persoonlijke aandacht te geven die hij of zij verdient. Bij Kazuri Safaris mag je daarom rekenen op optimale service en een VIP-behandeling. Op een logistiek die de elementen van jouw rondreis optimaal met elkaar verbindt. Op inside kennis en toegang die jou naar de mooiste plekjes brengt en je de meest overweldigende ervaringen oplevert. Jouw Afrikaanse droomreis? Onze uitdaging! We zijn betrokken bij jouw reis en zetten heel graag nét dat stapje extra om jou de rondreis of safari van je leven te bezorgen. Daarom nemen we voor, tijdens én na jouw rondreis persoonlijk contact met je op.

Hoeveel luxe heeft de safari van jouw dromen?

Op de Etosha Pan in NamibiëWat wil je gaan doen, zien en beleven tijdens jouw individuele rondreis of groepsreis? Wil je kennismaken met mensen en cultuur, zoveel mogelijk wildlife spotten op safari of luieren aan een parelwit strand?

Hoe lang duurt je reis en welke vervoermiddelen en accommodaties kies je? Wil je een optimale planning waarbij je veel ziet, of wil je juist relaxen tijdens jouw rondreis? Wil je de bekende trekpleisters zien, of wil je de gebaande paden juist vermijden tijdens jouw rondreis? Kies je voor gemak en ga je op safari met een privé chauffeur die tevens je gids is, of rijd je liever zelf? Houd je van comfortabele lodges of ga je voor avontuurlijk kamperen in de Afrikaanse bush?

Wij nemen al jouw wensen, ideeën en keuzes mee bij het organiseren van jouw individuele reis of groepsreis naar het prachtige continent Afrika. Vanzelfsprekend hebben jouw keuzes en de door jou gewenste mate van comfort veel invloed op de logistiek en prijs van de safarireis van jouw dromen.

Maatwerk rondreis en safari in Afrika

Welke wensen en verwachtingen heb je? Wij maken ze graag voor je waar bij het samenstellen van jouw droomsafari! Kazuri Safaris biedt individuele rondreizen en safari´s door Afrika in de volgende categorieën: de Complete Reis, de Kazuri Reis, de Hoogtepunten Reis, de Combinatie Reis en de Familie Reis. Laat je inspireren door één van onze voorbeeldreizen, maar voel je vooral niet voor een keuze gesteld! De voorbeeldreizen zijn er puur om je een idee te geven van de mogelijkheden. Mix & match… en laat ons je ideeën weten. We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en verwachtingen en denken graag met je mee!

Kazuri Safaris: jouw persoonlijke & betrokken reisorganisatie!

Waarom zou je kiezen om jouw individuele rondreis of groepsreis in Afrika te boeken bij Kazuri Safaris? We zetten het voor je op een rijtje.

 • Jouw persoonlijke droomreis
  Kazuri Safaris maakt jouw eigen unieke droomsafari waar. Wij organiseren een rondreis (en safari) op maat, speciaal voor jou. Bij Kazuri Safaris draait alles om jouw wensen en verwachtingen.
 • VIP-behandeling
  Kazuri Safaris is een kleine organisatie. Reken maar op een VIP-behandeling, veel persoonlijke aandacht en een goede service! Bij Kazuri Safaris zetten we heel graag nét dat stapje extra om jou de reis van je leven te bezorgen. Te beginnen met een warm welkom op het vliegveld.
 • Ervaring
  Met 20 jaar Afrika-ervaring in huis is Kazuri Safaris dé reisorganisator voor al je reizen naar dit schitterende continent.
 • Inside kennis & toegang
  Must-see highlights worden afgewisseld met spontane situaties en ontmoetingen met locals die ontstaan door de inside kennis van Kazuri Safaris.
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Bij Kazuri Safaris krijg je gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardige rondreis en safari.
 • Professionele begeleiding
  Je krijgt voorafgaand aan je reis een uitgebreid informatiepakket. Voor, tijdens én na de reis mag je rekenen op de beste service!
 • Veiligheid
  Je kunt bouwen op de ervaring en kennis van Kazuri Safaris en die van de met zorg geselecteerde lokale partners met wie we samenwerken. Bovendien is Kazuri Safaris aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).
 • Persoonlijke betrokkenheid
  Waarom krijg je met Kazuri Safaris de reis van je leven? Omdat we luisteren naar jouw unieke wensen. Omdat we jou die reis gunnen. Omdat we voor, tijdens én na jouw rondreis of safari persoonlijk contact met je hebben. Omdat de liefde voor Afrika ons heeft samengebracht.

Wat kun je verwachten als je boekt bij Kazuri Safaris?

 • Afwissend safari- en reisprogramma, afgestemd op jouw wensen
 • Uitgebreid informatiepakket voorafgaand aan je reis
 • Een warm welkom bij aankomst op het vliegveld
 • Comfortabele middenklasse accommodaties
 • Goede safari-auto
 • Engelstalige chauffeur die tevens je gids is, tenzij je zelf rijdt
 • Uitstekende service voor, tijdens en na je reis

Saskia's safari ervaring

Saskia en haar zoontje op safari in TanzaniaIk ben nog steeds enthousiast elke keer als ik op safari mag. En ik kan je vertellen dat ik al héél vaak op safari ben geweest. Genietend kijk ik om me heen terwijl ik op gamedrive ben. Ik hou van deze natuur, de geuren en kleuren, de dieren… Het blijft altijd weer spannend wat je gaat zien. In de verte zien we een kudde olifanten lopen. We rijden erheen en ik maak mijn zoveelste olifanten foto. Plotseling zie ik een kleintje achter de mama vandaan komen… die zijn zo lief! Nog maar een foto dan :).

Na een fantastische middag dieren ‘spotten’ en wildsporen ’tracken’ onder een brandende zon komen we aan het einde van de middag aan bij een lodge. Eerst inchecken en daarna uitrusten. Daar zitten we dan, midden in de natuur, je hoort alleen vogelgezang om je heen. Met een drankje in de hand kijken we hoe de zon achter de acacia bomen ondergaat en de lucht oranje kleurt. Dit is Afrika op en top. Mijn favoriete gouden uur van de dag. Na elke safari kom ik nog steeds enthousiast thuis, vol energie en nieuwe ideeën.

De laatste jaren ga ik samen met mijn zoontje op safari naar Afrika. Na een tijdje begint het ook bij hem weer te kriebelen. Mam, kunnen we weer naar Namibië gaan, kamperen met een tent op dak? Of naar de kokosnoten meneer op Zanzibar? Ik wil ook naar Oeganda, is het daar echt zo groen? Ik ben nog niet in Kenia geweest, kunnen we daar naar toe? Super leuk, natuurlijk kunnen wij weer op reis, alleen nog even kiezen waar naar toe… 🙂

Lees verder op de home page en doe inspiratie op voor jouw droomreis! Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën.
Mail info@kazurisafaris.nl of bel: 06-47148006. Of maak gebruik van het aanvraagformulier op de website.