Namibië

Hotels, lodges & tented camps

Twyfelfontein - Kazuri SafarisBij al onze reizen kun je zelf kiezen in wat voor soort accommodatie je wilt overnachten. Uiteraard hebben wij allerlei suggesties voor je. In Namibië maken gebruik van bed & breakfasts, kleinschalige guesthouses, middenklasse hotels, rest camps en sfeervolle lodges. Kijk hier voor de lijst met meest gebruikte hotels in Namibië.

Het hangt samen met je budget en je verwachtingen waarvoor je kiest. Over het algemeen boeken wij 3 à 4 sterren accommodaties in Namibië met een ‘personal touch’. Een combinatie van eenvoudige, sfeervolle en luxere accommodaties blijkt voor vele mensen ideaal te zijn. Laat ons ook duidelijk weten of je liever ergens in de natuur overnacht of middenin de stad, zodat we daar gelijk rekening mee kunnen houden. De ‘rest camps´ in de parken zijn eenvoudig. De lodges in de privé wild reservaten zijn luxe. De hotels net buiten de grenzen van de parken zijn weer wat goedkoper.

Namibië - Kazuri SafarisWil je iets anders of moet je op je budget letten? Laat het ons weten. Zo kun je bijvoorbeeld op een boerderij overnachten, een zelf catering huisje of appartement tussendoor boeken waarbij je weer eens zelf kunt koken. Zolang je jouw verwachtingen duidelijk aangeeft, kunnen wij er bijpassende accommodatie bij zoeken, zodat je ter plekke niet voor verrassingen komt te staan. Indien je een budget in je hoofd hebt, laat ons dat dan graag weten.

Verdeling van de bedden en kamers

Als je als man en vrouw boekt, reserveren wij een tweepersoonsbed*. Slaap je liever in twee aparte bedden, geef dit gelijk door bij boeking. Voor twee mannen of vrouwen boeken we standaard aparte bedden. Boek je met drie personen, dan boeken wij standaard een tweepersoons en een éénpersoons kamer. Slaap je liever met z’n drieën op een kamer, geef dit gelijk bij boeking door, zodat wij kunnen checken of dit overal mogelijk is. * Het kan voorkomen dat je twee aparte bedden krijgt, indien het hotel geen dubbel bed (meer) heeft.

Kamperen in Namibië

Kazuri Safaris - NamibiëIn Namibië heb je de mogelijkheid om een auto te huren met een tent op dak! Een fantastische manier om door dit land te reizen en midden in de natuur te overnachten. ’s Nachts hoor je de wilde dieren. En ’s morgens zijn de Afrikaanse zon en de twitterende vogeltjes je wekker. Hoe gaaf is dat? Je kunt ’s avonds je eigen eten koken, maar ook gemakkelijk dineren in het restaurant van de lodge.