Welkom op mijn blog!

Wel of geen blog?

Dat heb ik mij een paar maanden afgevraagd en het lijkt mij super leuk om jullie meer te vertellen over Afrika. En dan met name Oost-Afrika. Daar ligt mijn liefde, mijn passie! Ik voel mij thuis in Afrika en ik vind het heerlijk om daar te zijn. Maar na verloop van de jaren ging ik Nederland missen en met name familie en vrienden. Daarom heb ik eind 2009 de stap genomen en mijn eigen reisorganisatie opgezet: Kazuri Safaris. Kazuri betekent klein en mooi. Het woord safaris kent iedereen wel, in Kiswahili betekent het reis. En dat is mijn werk, mooie reizen voor andere mensen organiseren. Met mijn kennis van leuke en niet te missen plekjes, de hoogtepunten, goede projecten, culturele uitjes etc. Op deze manier hoef ik niet meer te kiezen, hier of daar, ik heb het allebei!

Het begin van mijn liefde voor Afrika

In 2001 ging ik voor het eerst naar Afrika. Een reis van 4 maanden samen met een vriendin van Zuid-Afrika naar Kenia en toen realiseerde ik mij, hier wil ik zijn, hier wil ik werken! En dat heb ik gedaan. Ik heb heel veel reizen begeleid, hotels en campings gerund, in verschillende landen gewoond, gereisd en vooral veel geleerd. Ik hou van het buiten zijn, de weidsheid, de rust, de geuren, de kleuren, de wilde dieren, het kamperen, de taal, de mensen …

‘Like’ mijn Kazuri facebook pagina of volg Kazuri op twitter, zodat je automatisch op de hoogte wordt gebracht als ik weer een nieuw bericht op mijn blog plaats! Tot de volgende keer,
Groetjes Saskia

Saskia Bruin is eigenaresse van Kazuri Safaris – Creëer je eigen reis naar Afrika.