Evaluatie Oeganda & Tanzania reis: Linsey

Algemeen:

Wat was het hoogtepunt van jullie reis?

De Gorillatrekking was ons hoogtepunt.

Heeft de reis aan jullie verwachtingen gedaan?

Zeker, voor de volle 100%.

Zat het programma van jullie reis goed in elkaar?

Het programma zat goed in elkaar. Echter waren de reisdagen wel hele lange dagen in de auto. Voor de volgende keer zouden we dat anders doen.

Heb je voldoende informatie van Kazuri Safaris ontvangen over je reis?

Ja we hebben een heel handig informatieboekje ontvangen, waar alle informatie duidelijk in stond. We hebben deze gedurende de reis elke dag gebruikt.

Hoe was de bereikbaarheid van de lokale partners ter plaatste en Kazuri Safaris tijdens jullie reis?

Heel goed. Tijdens de reis ben ik ziek geworden, en iedereen (zowel ter plaatse, als Kazuri) stond voor ons klaar.

Hoe heb je het contact met Kazuri Safaris ervaren?

Zeer prettig. Erg vriendelijk en behulpzaam.

Op welke manier ben je in contact gekomen met Kazuri Safaris?

Via het internet.

Zou je Kazuri Safaris aanbevelen aan andere mensen?

Zeker. Het is een hele fijne organisatie.

 

Accommodatie:

Was de accommodatie naar verwachting?

De accommodaties waren over het algemeen naar verwachting. Je merkt wel groot verschil tussen de accomodaties tussen Oeganda en Tanzania. In Tanzania was alles beter verzorgd.

Wat was het beste hotel, waarom?

In Oeganda was dit het Murchison river lodge en Katara lodge. Heel fijn huisje, aardig personeel en een prachtige locatie. In Tanzania was dit Escarpment luxury lodge. 1 woord prachtig.

Wat was het minste hotel, waarom?

Mburo was het minste hotel. Klamboe zat vol gaten waardoor we heel de nacht muggen hadden. Het bed was vies (beestjes in het bed). Geen warme douche. Eten was niet goed. Personeel nauwelijks mee te communiceren.

 

Eten:

Hoe was het eten bij de hotels waar het ontbijt, lunch, diner inclusief was?

Ja het eten was op het ene hotel na echt super! Waar de voedselvergiftiging vandaan is gekomen is voor mij dan ook echt een raadsel. Ik kijk met plezier terug naar alle maaltijden.

 

Vervoer:

Hoe was het vervoer?

De auto’s waren in beide landen goed. De auto in Tanzania is wel iets luxer maar hebben ook prima gezeten in de auto in Oeganda.

 

Chauffeur:

Hoe was de chauffeur? Denk hierbij aan zijn rijstijl, behulpzaamheid, informatief en op tijd?

Oeganda, naam chauffeur: Edwin. Was een hele vriendelijke man. Hield goed rekening met ons en legde alles goed uit. Hij nam overal de tijd voor. Wat heel fijn was. Ook was zijn rijstijl goed.

Tanzania, naam chauffeur: Elias. Was een heel ander type dan Edwin. Hij praatte meer, en legde heel veel dingen uit. Hij wist heel veel en dat merkte je ook. Super leuke tijd gehad. Heel vriendelijk en sociaal. Ook zijn rijstijl was heel goed. Hij wilde dat je altijd de gordel om deed.

 

Optionele excursies:

Hoe was de kwaliteit van de optionele excursies?

Volgens mij zat alles bij de reis inbegrepen en hebben we geen optionele excursies gedaan. Alle excursies waren leuk.

 

Opmerkingen:

Heb je nog opmerkingen en/of tips waar Kazuri Safaris in de toekomst rekening mee kan houden?

Bij ons was de gorillatrekking ons hoogtepunt. Maar het was wel extreem zwaar. We hadden zware regenval waardoor 6 uur lopen in de bergen en continue uitglijden heel zwaar is. Gelukkig zijn wij jong en doordat de gids heel erg veel geduld heeft gehad zijn we als groep weer veilig terug gekomen. Echter moest ik er niet aan denken als mensen die wat ouders zijn en een minder goede conditie hebben erbij zouden zijn. Voor hen lijkt het me bijna niet te doen. Daarom zou ik de mensen goed informeren dat het (helemaal met regen) echt heel zwaar kan zijn.  Ik wist wel dat je een goede conditie nodig moest hebben maar had dit niet verwacht.