Rondreizen op maat

Kazuri Safaris organiseert individuele rondreizen op maat, afgestemd op jouw wensen en verwachtingen.

Kazuri Safaris stimuleert je om je eigen unieke rondreis te creëren. Je kunt echter ook één van onze voorbeeld rondreizen als uitgangspunt nemen en deze reis vervolgens op je eigen wensen aan te passen.

Wat zijn belangrijke punten om over na te denken:

1. Interesses. Wat is voor jou vakantie? Wil je alleen op safari voor om dieren te zien, wil je actief zijn, wil je meer over de cultuur van het land te weten komen, wil je rustig aan reizen of juist alles zien, wil je graag een paar dagen aan het strand verblijven?

2. Accommodatie. Waar word je blij van als je een accommodatie binnenstapt? Het ene hotel is namelijk het andere niet. Meestal hangt dit ook af van je budget, maar geef altijd je wensen aan. Zoek je een kleinschalige accommodatie met een persoonlijke benadering, of mag het gerust een hotelcomplex zijn waar je niet opvalt. Wil je graag in een ‘tented camp’ overnachten, of liever in een ‘hotel kamer’? Zoek je luxe, middenklasse of budget accommodatie? Of wil je graag kamperen?

3. Vervoer. Afhankelijk van het land ga je op safari in een minibus, landrover of landcruiser. De auto’s zijn omgebouwd tot safari auto’s met een dak dat open kan, zodat je optimaal kunt fotograferen. Heb je weinig tijd of heb je geen zin in elke keer gehobbel en heb je een groot budget? Dan kun je ook vliegen van park naar park. Het is sowieso gebruikelijk om van de safari naar het strand te vliegen.

4. Periode. Wanneer wil je op vakantie? Elk seizoen heeft zijn eigen charme. Ga in eerste instantie daarom uit van wanneer jij op vakantie wilt/kunt gaan. Daarnaast is het wel goed om te weten dat er 2 regenseizoenen zijn. In april de lange regens en in november de korte regens. Echter verschuift het weerbeeld over de hele wereld. Zoek je graag de warmte op of doe je net zo gemakkelijk een extra trui aan? Wil je specifiek de migratie van de wildebeesten zien? Dan moet je hier wel rekening mee houden natuurlijk, al is het geen garantie dat je de migratie dan ook gaat zien.

5. Budget. Wat is er mogelijk binnen je budget? Safari’s zijn niet goedkoop, dus het is goed om na te denken over wat je precies wilt doen. Afrika is in tegenstelling tot wat veel mensen denken erg duur. Je hebt te maken met het huren van een safari auto inclusief chauffeur/gids, de entreegelden voor de parken en de kosten voor de hotels. Daarentegen is vaak wel bijna alles inbegrepen in de reissom en geef je ter plekke niet veel geld uit.

Samen met jou stellen wij graag jouw droomreis samen! Lees meer over onze werkwijze. Vul online het aanvraagformulier in, stuur een email of bel ons.

Waarom op reis met Kazuri Safaris?

 • Persoonlijk contact, betrokkenheid en betrouwbaar advies
 • Uitgebreide kennis van het continent, een groot netwerk aan contacten en 13 jaar reis- en werkervaring in Afrika
 • Flexibel, elke reis wordt op maat gemaakt
 • Jouw wensen en verwachtingen staan centraal
 • Uitstekende service en duidelijke informatie
 • Wij organiseren alles voor je, je hoeft zelf niets te regelen

Wat kun je verwachten als je bij Kazuri Safaris boekt?

 • Een warm welkom bij aankomst op het vliegveld
 • Comfortabele middenklasse accommodaties
 • 4wheel drive safari auto
 • Engelstalige chauffeur die tevens je gids is
 • Afwisselend safari- en reisprogramma, afgestemd op jouw wensen
 • Uitgebreid informatie pakket vooraf aan je reis
 • Uitstekende service voor, tijdens en na je reis

Kazuri Safaris verwelkomt je graag in de toekomst!

Groetjes Saskia
Eigenaar van Kazuri Safaris – creëer je eigen reis naar Afrika