Namibië

Ontdek de oneindige vergezichten, schitterende zonsondergangen, wildparken, ruige rotsformaties en rode woestijnen in dit prachtige land waar de natuur nog vrij spel heeft.

Wie een rondreis door Namibië maakt, kan zichzelf verzekeren van een eindeloos en tijdloos land waar de woestijnlandschappen bizar en adembenemend zijn! 

Met een grootte van 2 keer Duitsland heeft Namibië maar 2 miljoen inwoners. Ondanks dat Namibië grotendeels uit woestijn bestaat, sta je versteld van de rijke flora en fauna. Gemsbokken, olifanten en leeuwen leven hier in de woestijn. De oersterke plant de welwitschiaplant heet in het Zuid-Afrikaans twee blaar kan nie dood nie. En de kokers van de kokerbomen werden vroeger door de San-mensen gebruikt om giftige speren in te bewaren.

Hoogtepunten

De hoogtepunten van Namibië zijn natuurlijk de beroemde rode duinen van de Sossusvlei en de opgedroogde zoutpannen van het Etosha Nationaal Park. Maar Namibië biedt veel meer, zoals de Kalahari woestijn in het oosten, de imposante Fish River Canyon in het zuiden, het Duitse kustplaatsje Swakopmund, de rotstekeningen van de San bij Twijfelfontein in het uitgestrekte en ongerepte Damaraland, de duinen van de Skeleton Coast, de etnische groepering de Himba’s en de verrassende Epupa Falls in het noorden, de Caprivistrip en het ruige Waterberg Plateau. Lees hier meer over dit fantastische land.

Self-drive

Je reist in Namibië zelf per 4-wheel drive auto, over rechte gravel wegen met heel af en toe een bocht..! De afstanden zijn groot en soms kom je uren niemand tegen. Plan je privé rondreis daarom goed. Je overnacht in leuke guesthouses, gastvrije guestfarms, sfeervolle hotels en tented camps. Ben je iets avontuurlijker ingesteld? Ga dan op pad met een auto met tent op dak! Val in slaap onder de oneindige sterrenhemel en wordt wakker van een straal zonlicht die in je tent gluurt.

Ontdek Namibië zelf en stel je unieke privé rondreis samen! Voor meer informatie bekijk je onze voorbeeld rondreizen of creëer je eigen reis naar Namibië!

Contact ...
Namibië écht leren kennen? Met Kazuri Safaris beleef je meer!
Mail ons op info@kazurisafaris.nl, of bel: 06-47148006.
Of maak gebruik van het aanvraagformulier op de website.

Namibië
De luxe om zelf door Namibië te rijden geeft vrijheid. Je eigen dag indelen, genieten van de rust, de leegte en de spectaculaire zonsondergangen. Klant Arjan schreef over zijn reis: “Tussen de springbokkies en de gemsbokken door de Sossusvlei bereikt. Was echt meer dan super! We zitten nu onder de boom op de camping in gezelschap van de wevers te turen naar een struisvogel.”

Namibië - Deadvlei

Informatie

BEKIJK MEER