Andere mensen over Kazuri Safaris

Tanzania - Kazuri SafarisEen greep uit de reacties van reizigers:

1.   Hoe groot is de kans dat je Kazuri Safaris zou aanbevelen bij anderen?

– Zeker
– Heel groot
– Als we de kans krijgen maken we reclame voor je.
– 100%! We hebben Kazuri al aan diverse mensen aanbevolen.

2.   Wat was de belangrijkste reden dat je bij Kazuri Safaris hebt geboekt?

– Aanbeveling van onze dochter en schoonzoon.
– We waren een paar jaar geleden bij de vakantiebeurs en hebben een hele berg folders mee genomen. Deze thuis uitgezocht tot de stapel steeds kleiner werd. De voorbeeldreis van een week Tanzania sprak ons erg aan en je website ook. Contact daarna beviel ook heel goed en de rest van het verhaal ken je :-).
– Op de internetsite spraken het maatwerk, de kennis van zaken en de reisverslagen ons erg aan. Nadat het contact gelegd was, waren we onder de indruk van de manier waarop onze wensen werden vertaald naar een aantal prachtige reisvoorstellen.
– We hebben bij Kazuri geboekt omdat Kazuri kleinschalig is en persoonlijk advies geeft en jij Afrika zelf goed kent.

3.   Wat moeten we nooit veranderen in ons aanbod of dienstverlening?

– Persoonlijke aandacht.
– Ik vind het erg prettig dat je eerlijk bent over wat je zelf niet kent en je er daardoor geen persoonlijk advies over kunt geven. O ja, de kaart bij thuiskomst, die moet je er ook inhouden, elke keer weer leuk!
– Het persoonlijk contact. Het volhouden en blijven schaven totdat het reisvoorstel aan alle wensen voldoet. Het geven van adviezen en bieden van alternatieven.
– De kleinschaligheid en het persoonlijke advies!

4. Recensie op google van Joni:

Wij hebben onze eerste safari in 2012 geboekt bij Kazuri Safaris, een week naar Tanzania en dat was een groot succes. Vervolgens hebben we nog 5 keer een reis geboekt via Kazuri Safaris. We zijn naar Noord- en Zuid-Tanzania geweest en Oeganda en Kenia. Alles is altijd tiptop geregeld door Saskia en ze geeft advies dat goed past bij je persoonlijke wensen en voorkeuren. Ik kan iedereen een safari naar Oost-Afrika aanraden en boek zeker via Kazuri Safaris!

Wil je meer lezen? Kijk dan eens bij de evaluaties op de website.