Over Kazuri Safaris

Kazuri Safaris: jouw persoonlijke & betrokken reisorganisatie!

Rondreis en safari in Afrika… op maat!

Geen zin om een standaard safari te boeken, heel veel geld kwijt te zijn en je tóch een nummertje te voelen? Wil je die unieke reis maken die precies bij jou en jouw wensen past? Ga je voor inside kennis, goede service, persoonlijke betrokkenheid en professionele begeleiding?

Kazuri Safaris heeft de Afrika-kennis en jarenlange ervaring in huis om jouw ideale rondreis en safari perfect voor je te regelen. Speciaal voor jou organiseert Kazuri Safaris de safari of rondreis van je leven! Jouw persoonlijke droomreis, volledig op maat gemaakt. Op basis van jouw ideeën, jouw wensen, onze Afrika-kennis en ervaring, plus… het allermooiste dat Afrika te bieden heeft.

Kazuri Safaris: een schat aan Afrika-kennis en -ervaring

Jarenlang woonde en werkte Saskia Bruin in Afrika. Zij deed ruim 20 jaar reis- en werkervaring op in de reisorganisatiebranche in Kenia, Tanzania (en Zanzibar), Oeganda, Malawi, Zambia, Mozambique, Zimbabwe, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika. Met een rugzak vol Afrika-kennis en -ervaring richtte zij in 2009 ‘Kazuri Safaris’ op: een naam uit het Kiswahili, de voertaal in Oost-Afrika.

‘Kazuri’ betekent ‘klein en mooi’, ‘Safari’ betekent ‘reis’. Onder deze naam organiseert Saskia reizen naar Afrika die van A tot Z perfect geregeld zijn. Haar doel: jou veel persoonlijke aandacht geven, je een schitterende reis bezorgen en jou het échte Afrika laten zien!

Ons doel: jou de reis van je leven bezorgen

Passie voor Afrika: daar draait het om bij Kazuri Safaris. Jouw interesse in dit prachtige continent… daar worden we blij van. Onze uitdaging? Jou laten zien hoe mooi Afrika is! Om jou de reis van je leven te bezorgen gaat Saskia regelmatig naar Afrika, op zoek naar nieuwe contacten, accommodaties, activiteiten en inspiratie. Natuurlijk worden ook de bestaande contacten onderhouden en de hotels en lodges uit ons aanbod gecontroleerd. Het doet ons veel genoegen te kunnen melden dat we inmiddels voor veel enthousiaste reizigers een tweede rondreis hebben mogen organiseren. Niets geeft ons zoveel voldoening als een enthousiaste reiziger!

Jouw eigen Kazuri Safaris Afrika-expert

Bij Kazuri Safaris werken we uitsluitend met professionele en ervaren reisagenten, chauffeurs en gidsen. Deze Afrikanen of Nederlanders zijn lokale experts die het gebied kennen als hun broekzak. Jouw chauffeur heeft de taak jou de mooiste plekjes te laten zien, je inside toegang en inzicht te geven en jouw reis op elk front te verrijken. Kortom: jou een onvergetelijke reis bezorgen! Jouw chauffeur brengt je naar de onontgonnen plekjes en de spontane situaties die anders onbereikbaar voor je zouden blijven en geeft je een unieke toegang tot de locals en hun manier van leven.

Alles rondom jouw reis wordt tot in de puntjes geregeld. Maar we hebben niet elke situatie in de hand. Mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan… weet dan dat het team van Kazuri Safaris voor je klaarstaat! Dag en nacht.

Persoonlijk contact: bij Kazuri Safaris ben jij de VIP!

Kazuri Safaris is een kleine organisatie. Ons team is erop gericht elke reiziger de persoonlijke aandacht te geven die hij of zij verdient. Bij Kazuri Safaris mag je daarom rekenen op optimale service en een VIP-behandeling. Op een logistiek die de elementen van jouw rondreis optimaal met elkaar verbindt. Op inside kennis en toegang die jou naar de mooiste plekjes brengt en je de meest overweldigende ervaringen oplevert. Jouw Afrikaanse droomreis? Onze uitdaging! We zijn betrokken bij jouw reis en zetten heel graag nét dat stapje extra om jou de rondreis of safari van je leven te bezorgen. Daarom nemen we voor, tijdens én na jouw rondreis persoonlijk contact met je op.

Hoeveel luxe heeft de safari van jouw dromen?

Houd je van comfort of ga je voor avontuurlijk kamperen in de Afrikaanse bush? Ga je voor back to the basics in een tentje of verblijf je liever in een middenklasse of zelfs een luxe hotel? We hebben veel sfeervolle lodges voor je geselecteerd.

Wat wil je gaan doen, zien en beleven tijdens jouw individuele rondreis, groepsreis en safari? Wil je kennismaken met mensen en cultuur, zoveel mogelijk wildlife spotten op safari of luieren aan een parelwit strand? Hoe lang duurt de reis en welke vervoermiddelen en accommodatie kies je? Wil je een optimale planning waarbij je veel ziet, of wil je juist relaxen tijdens jouw rondreis? Wil je de bekende trekpleisters in Tanzania (en Zanzibar), Oeganda, Kenia, Malawi, Zambia, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika zien, of wil je de gebaande paden juist vermijden tijdens jouw rondreis en safari?

Wij nemen al jouw wensen, ideeën en keuzes mee bij het organiseren van jouw individuele reis of groepsreis naar het prachtige Tanzania (en de Kilimanjaro, Zanzibar of het minder toeristische Zuid-Tanzania), Oeganda, Kenia, Malawi, Zambia, Botswana, Namibië of Zuid-Afrika. Vanzelfsprekend hebben jouw keuzes en de door jou gewenste mate van comfort veel invloed op de logistiek en prijs van de safarireis van jouw dromen.

Maatwerk rondreis en safari in Afrika

Welke wensen en verwachtingen heb je? Wij maken ze graag voor je waar bij het samenstellen van jouw droomsafari! Kazuri Safaris biedt individuele rondreizen en safari´s door Afrika in vier categorieën: de Complete Reis, de Kazuri Reis, de Hoogtepunten Reis en de Combinatie Reis. Laat je inspireren door één van onze voorbeeldreizen, maar voel je vooral niet voor een keuze gesteld! De voorbeeldreizen zijn er puur om je een idee te geven van de mogelijkheden. Mix & match… en laat ons je ideeën weten. We zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en verwachtingen en denken graag met je mee!

Kazuri Safaris: jouw persoonlijke & betrokken reisorganisatie!

Waarom zou je kiezen voor een individuele rondreis of groepsreis en safari in Tanzania (Zanzibar en de Kilimanjaro, of specifiek Zuid-Tanzania), Oeganda, Kenia, Malawi, Zambia of Namibië? We zetten het voor je op een rijtje.

  • Jouw persoonlijke droomreis
   Kazuri Safaris maakt jouw eigen unieke droomsafari waar. Wij organiseren een rondreis (en safari) op maat, speciaal voor jou. Bij Kazuri Safaris draait alles om jouw wensen en verwachtingen.
  • VIP-behandeling
   Kazuri Safaris is een kleine organisatie. Reken maar op een VIP-behandeling, veel persoonlijke aandacht en een goede service! Bij Kazuri Safaris zetten we heel graag nét dat stapje extra om jou de reis van je leven te bezorgen. Te beginnen met een warm welkom op het vliegveld.
  • Ervaring
   Met meer dan 15 jaar Afrika-ervaring in huis is Kazuri Safaris dé reisorganisator voor al je reizen naar dit schitterende continent.
  • Inside kennis & toegang
   Must-see highlights worden afgewisseld met spontane situaties en ontmoetingen met locals die ontstaan door de inside kennis van Kazuri Safaris.
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
   Bij Kazuri Safaris krijg je gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardige rondreis en safari.
  • Professionele begeleiding
   Je krijgt voorafgaand aan je reis een uitgebreid informatiepakket. Voor, tijdens én na de reis mag je rekenen op de beste service!
  • Veiligheid
   Je kunt bouwen op de ervaring en kennis van Kazuri Safaris en die van de met zorg geselecteerde lokale partners met wie we samenwerken. Bovendien is Kazuri Safaris aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).
  • Persoonlijke betrokkenheid
   Waarom krijg je met Kazuri Safaris de reis van je leven? Omdat we luisteren naar jouw unieke wensen. Omdat we jou die reis gunnen. Omdat we voor, tijdens én na jouw rondreis of safari persoonlijk contact met je hebben. Omdat de liefde voor Afrika ons heeft samengebracht.

Kazuri Safaris maakt je Afrika-dromen waar!

Wat kun je verwachten als je boekt bij Kazuri Safaris?<br />

 • Afwissend safari- en reisprogramma, afgestemd op jouw wensen
 • Uitgebreid informatiepakket voorafgaand aan je reis
 • Een warm welkom bij aankomst op het vliegveld
 • Comfortabele middenklasse accommodaties
 • Goede safari-auto
 • Engelstalige chauffeur die tevens je gids is, behalve als je zelf rijdt
 • Uitstekende service voor, tijdens en na je reis

Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!
Mail ons, of bel: 06-47148006.
Of maak gebruik van het aanvraagformulier op de website