Over Kazuri Safaris

Kazuri Safaris: jouw persoonlijke & betrokken reisorganisatie!

Kenia-Kazuri-Safaris-SaskiaRondreis en safari in Afrika … op maat!

Geen zin om een standaard rondreis in Afrika te boeken, heel veel geld kwijt te zijn en je tóch een nummertje te voelen? Wil je die unieke reis maken die precies bij jou en jouw wensen past? Ga je voor inside kennis, goede service, persoonlijke betrokkenheid en professionele begeleiding?

Kazuri Safaris heeft de Afrika-kennis en jarenlange ervaring in huis om jouw ideale rondreis en safari perfect voor je te regelen. Speciaal voor jou organiseert Kazuri Safaris de safari of rondreis van je leven! Jouw persoonlijke droomreis, volledig op maat gemaakt. Op basis van jouw ideeën, jouw wensen, onze Afrika-kennis en ervaring, plus… het allermooiste dat Afrika te bieden heeft.

Kazuri Safaris: een schat aan Afrika-kennis en -ervaring

Jarenlang woonde en werkte Saskia Bruin in Afrika. Zij deed ruim 20 jaar reis- en werkervaring op in de reisorganisatiebranche in Kenia, Tanzania (en Zanzibar), Oeganda, Malawi, Zambia, Mozambique, Zimbabwe, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika. Met een rugzak vol Afrika-kennis en -ervaring richtte zij eind 2009 ‘Kazuri Safaris’ op: een naam uit het Kiswahili, de voertaal in Oost-Afrika.

‘Kazuri’ betekent ‘klein en mooi’, ‘Safari’ betekent ‘reis’. Onder deze naam organiseert Saskia reizen naar Afrika die van A tot Z perfect geregeld zijn. Haar doel: jou veel persoonlijke aandacht geven, je een fantastische reis bezorgen en jou het échte Afrika laten zien!

Saskia kan je niet precies uitleggen wat er zo speciaal is aan Afrika. Je moet het zelf zien en vooral beleven. Het buiten zijn, de prachtige natuur, de dieren, de vriendelijke mensen, de geuren, de kleuren… Ontdek zélf wat Afrika allemaal te bieden heeft!

Kazuri Safaris: jouw persoonlijke & betrokken reisorganisatie!

Waarom zou je kiezen om jouw individuele rondreis of groepsreis in Afrika te boeken bij Kazuri Safaris? We zetten het voor je op een rijtje.

 • Jouw persoonlijke droomreis
  Kazuri Safaris maakt jouw eigen unieke droomsafari waar. Wij organiseren een rondreis (en safari) op maat, speciaal voor jou. Bij Kazuri Safaris draait alles om jouw wensen en verwachtingen.
 • VIP-behandeling
  Kazuri Safaris is een kleine organisatie. Reken maar op een VIP-behandeling, veel persoonlijke aandacht en een goede service! Bij Kazuri Safaris zetten we heel graag nét dat stapje extra om jou de reis van je leven te bezorgen. Te beginnen met een warm welkom op het vliegveld.
 • Ervaring
  Met 20 jaar Afrika-ervaring in huis is Kazuri Safaris dé reisorganisator voor al je reizen naar dit schitterende continent.
 • Inside kennis & toegang
  Must-see highlights worden afgewisseld met spontane situaties en ontmoetingen met locals die ontstaan door de inside kennis van Kazuri Safaris.
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  Bij Kazuri Safaris krijg je gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardige rondreis en safari.
 • Professionele begeleiding
  Je krijgt voorafgaand aan je reis een uitgebreid informatiepakket. Voor, tijdens én na de reis mag je rekenen op de beste service!
 • Veiligheid
  Je kunt bouwen op de ervaring en kennis van Kazuri Safaris en die van de met zorg geselecteerde lokale partners met wie we samenwerken. Bovendien is Kazuri Safaris aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).
 • Persoonlijke betrokkenheid
  Waarom krijg je met Kazuri Safaris de reis van je leven? Omdat we luisteren naar jouw unieke wensen. Omdat we jou die reis gunnen. Omdat we voor, tijdens én na jouw rondreis of safari persoonlijk contact met je hebben. Omdat de liefde voor Afrika ons heeft samengebracht.

Lees verder voor meer informatie over Kazuri Safaris… 

Saskia's safari ervaring
Ik ben nog steeds enthousiast, elke keer als ik op safari mag en ik kan je vertellen dat ik al héél vaak op safari ben geweest. Genietend kijk ik om me heen terwijl ik op gamedrive ben, ik hou van deze natuur. Het blijft altijd weer spannend wat je gaat zien. In de verte zie je een kudde olifanten lopen. Je rijdt erheen en maakt foto’s. Plotseling zie je een kleintje achter de mama vandaan komen…, die zijn zo lief! Na een fantastische middag dieren ‘spotten’, wildsporen ’tracken’ onder een brandende zon kom je aan het einde van de middag aan bij een heerlijke lodge. Daar zit je dan, midden in de natuur, je hoort alleen vogelgezang om je heen. Met een drankje in je hand kijk je hoe de zon achter de acacia bomen ondergaat en de lucht oranje kleurt. Dit is Afrika op en top. Daarom kom ik na elke safari nog steeds enthousiast thuis omdat het elke keer nét iets anders is als de vorige keer!