Individuele rondreizen Kazuri Safaris

Met Kazuri Safaris beleef je meer!

Individuele rondreis Afrika   

Je wilt Afrika ervaren. Doorgronden. Je wilt de bush in, de dieren van heel dichtbij bewonderen en kennismaken met de lokale bevolking. Bij Kazuri Safaris mag je rekenen op flexibiliteit, deskundigheid, persoonlijk contact en een hoge mate van betrokkenheid. Ons doel: jou een droomreis bezorgen. Welkom bij de individuele rondreizen van Kazuri Safaris!

Individuele rondreis: met Kazuri Safaris beleef je meer!

Je wilt op safari en relaxen op de mooiste stranden? Dan zit je goed bij Kazuri Safaris! Misschien wil je dieper graven en een gebied écht zien, voelen, begrijpen en meemaken hoe de locals leven? Ook dan neemt Kazuri Safaris je graag mee op reis naar enkele van ’s werelds meest indrukwekkende en grootse bestemmingen, zoals Tanzania, Oeganda, Kenia, Malawi, Zambia, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika. Kazuri Safaris zorgt voor een ervaren gids die je begeleidt naar de mooiste plekjes en de meest bijzondere momenten. Als Kazuri-reiziger kun je genieten van optimale toegang tot natuur, wildlife, cultuur, de locals en hun manier van leven.

Deskundig: profiteer van onze Afrika-kennis en -ervaring!

Het team van Kazuri Safaris is ervaren en deskundig als het gaat om reizen in Afrika. Oprichtster Saskia Bruin woonde en werkte vele jaren in Afrika en kent daardoor heel veel plekjes die je niet zou willen missen! Om jou de reis van je leven te bezorgen gaat Saskia nog regelmatig naar Afrika, om ons bestaande aanbod aan hotels en lodges te controleren en op zoek te gaan naar nieuwe contacten, accommodaties en activiteiten. Je mag rekenen op onze ervaring en deskundigheid, terwijl jij geniet van alles wat Afrika te bieden heeft!

Individuele rondreis door Afrika: laat je overweldigen!

Wat wil jij gaan zien en beleven in Afrika? Kazuri Safaris stelt jouw eigen droomsafari of rondreis naar Tanzania, de Kilimanjaro en Zanzibar, Oeganda, Kenia, Malawi, Zambia, Botswana, Namibië of Zuid-Afrika samen. Op maat gemaakt, speciaal voor jou.  De ingrediënten van jouw individuele rondreis of safari? Jouw dromen, jouw wensen, onze Afrika-kennis en ervaring, plus… het allermooiste dat Afrika te bieden heeft.

Prepare to be amazed! Ben je klaar om weggeblazen te worden door de schoonheid van dit kleurrijke continent?

Jouw individuele rondreis of safari op maat

Een individuele rondreis of safari in Afrika verandert je kijk op het leven voorgoed. Afrika is groots, uniek en op vele vlakken immens rijk. Of je nu het prachtige Tanzania, de Kilimanjaro en Zanzibar, Oeganda, Kenia, Malawi, Zambia, Botswana, Namibië of Zuid-Afrika wilt ervaren: je hebt je vast al een beeld gevormd van wat je te wachten staat. Je hebt ongetwijfeld al gedroomd over wat je zult gaan zien en meemaken tijdens je individuele rondreis en safari in Afrika. Maar een waarschuwing is hier op z’n plaats…

Dromen van Afrika… hoe ziet jouw droomsafari eruit?

Want niets, echt níets kan je voorbereiden op het bijzondere en overweldigende gevoel dat je bekruipt wanneer je je door het Afrikaanse landschap begeeft. Wanneer je de inspirerende mensen die er wonen ontmoet. Wanneer je wakker wordt met zicht op de adembenemende zonsopgang op de savanne, of oog in oog komt te staan met een leeuw of neushoorn. Echt níets.

Stilte.
De wind.

Wuivend gras.
Het bijzondere licht van de Afrikaanse zon.

Hoe indrukwekkend is de machtige olifant.
Hoe uitgestrekt zijn de savannen.
Zo mooi en kleurrijk zijn de mensen,
hun cultuur, hun visie op het leven,
hun gastvrijheid en hun vriendelijkheid.

Individuele Afrika rondreizen op maat

Kazuri Safaris biedt individuele rondreizen en safari´s door Afrika in vier categorieën: de Complete Reis, de Kazuri Reis, de Hoogtepunten Reis en de Combinatie Reis. Wij hebben een aantal voorbeeldreizen voor je samengesteld. Puur ter inspiratie.

 1. De Complete Reis
  Met deze voorbeeldreis kun je alle bezienswaardigheden van een bepaald land of gebied in een rustig tempo bekijken en meemaken. Je trekt van plaats tot plaats. Waar mogelijk overnacht je twee tot drie nachten op dezelfde plek. Relaxed! Welk deel van Afrika wil jij compleet ervaren tijdens deze individuele rondreis?
 2. De Kazuri Reis
  Ga je voor de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs? Kies dan voor de Kazuri Reis. Tijdens deze rondreis of safari worden niet alleen de kosten en kwaliteit, maar ook de reisduur en bezienswaardigheden optimaal op elkaar afgestemd.
 3. De Hoogtepunten Reis
  Tijdens deze voorbeeldreis zie je alle hoogtepunten van een land of gebied in Afrika. Hierbij ga je veelvuldig op safari in de schitterende wildparken.
 4. De Combinatie Reis
  Wil je meer dan één land of gebied van Afrika zien en beleven? Kies dan voor de Combinatie Reis. Tijdens deze individuele rondreis worden twee gebieden met elkaar verbonden. Hierdoor kun je meer van Afrika ervaren.

Flexibel: creëer je eigen rondreis door Afrika

Kazuri Safaris wil zo flexibel mogelijk zijn om jou de reis van je leven te bezorgen. Bovenstaande voorbeeldreizen zijn daarom niet meer dan dat: voorbeelden. Je kunt je hierdoor laten inspireren en deze als uitgangspunt nemen. Waar liggen jouw interesses? Welke ideeën heb je zelf voor jouw droomsafari? Laat het ons weten! Vervolgens stellen we samen met jou de rondreis en safari samen die jou op het lijf geschreven zijn. De op maat gemaakte Afrika-reis van jóuw dromen!

De rondreis of safari die perfect bij je past

Je houdt van reizen. Maar niet iedereen wil reizen op dezelfde manier. Niet iedereen droomt dezelfde Afrika-droom. Kazuri Safaris maakt jouw eigen unieke droomsafari waar. Jouw wensen? Onze uitdaging!

Avontuur, kamperen, natuur, wildlife, cultuur… waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Welke elementen maken van jouw individuele rondreis en safari de unieke Afrika-reis van je dromen? Wat mag er absoluut niet ontbreken en voor welke mate van comfort kies je? Ga jij voor kamperen en back to the basics of verblijf je liever in een luxe hotel of sfeervolle lodge? Kazuri Safaris maakt jouw wensen realiteit!

Jouw droomsafari in Afrika? Kazuri Safaris regelt het.

Wat voor reiziger of avonturier je ook bent; met de ervaring en persoonlijke betrokkenheid van Kazuri Safaris weet je zeker dat jouw safari de reis van de leven wordt! We willen je inspireren… maar laten ons ook graag inspireren door jouw wensen en ideeën. Niemand weet zo goed hoe jouw droomreis eruitziet als jijzelf!

Jij droomt het… Kazuri Safaris regelt het.

Kazuri Safaris: jouw persoonlijke, betrokken reisorganisatie!

Geen zorgen over vervoer, tijdschema’s, accommodaties en of je wel alle must-sees daadwerkelijk kunt gaan zien. Weten dat jouw veiligheid optimaal gewaarborgd wordt. Voelen dat alles op alles gezet wordt om jou de rondreis en safari van je dromen te bezorgen. Persoonlijk contact voor, tijdens en na je rondreis. Betrokkenheid. Dat is Kazuri Safaris.

Contact ...
We zijn benieuwd naar jouw ideeën!
Mail ons, of bel: 06-47148006.
Of maak gebruik van het aanvraagformulier op de website.