Boeken over Afrika

Boekentip van Kazuri Safari’s: Spiegelend Zand!

Namibië - Mik UitdenbogaardBoekentip van Kazuri Safari’s: Spiegelend Zand!

Wanneer je wilt wegdromen bij absurde Afrikaanse avonturen en beeldende woestijnlandschappen. Wanneer je een voorproef voor je Afrika-reis wilt beleven of nagenieten van een al gemaakte reis:

Schrijfster Mik uit den Bogaard neemt je mee op avontuur in haar boek Spiegelend Zand, met beperkingen door de grenzeloze Namibwoestijn.

Haar autobiografische roman is een meeslepend, soepel geschreven en moedig verhaal, dat zich voor het grootste deel afspeelt in zuidelijk Afrika (gedetailleerd in Namibië en Zimbabwe), waarin vele avonturen, ontberingen, culturele opmerkelijkheden en komische details worden beschreven.

Na een behoorlijke uitdaging in Nederland, besluit Mik (dan 30 jaar) terug te gaan naar Afrika, het continent van grote dromen, waar ze zich thuis voelt. Ze koopt een oude Mercedes en trekt hiermee de Namibische woestijn in. Door de inspiratie die ze gaandeweg opdoet hervindt ze steeds een stukje van zichzelf. Openhartig en verbeeldend beschreven neemt Mik de lezer mee op haar tocht door Namibië en blikt onderweg terug op andere opmerkelijke periodes uit haar leven in Afrika.

Kijk voor een preview op www.mikbogaard.nl

Het boek `Spiegelend Zand´ is te bestellen bij de uitgeverij: www.boekscout.nl

Een absolute aanrader van Kazuri Safari’s!