Kom de wereld ontdekken en bezoek één van de volgende twee reisbeurzen waar Kazuri Safaris een stand heeft. 

Op zaterdag 23 september organiseert Meridian Travel Fair de eerste reisbeurs van het seizoen in de Jaarbeurs te Utrecht. Je bent welkom van 11 – 15 uur of van 16 – 20 uur. Via Kazuri Safaris kun je gratis entree kaarten aanvragen en zelf beslissen met hoeveel mensen je komt.

Kazuri Safaris organiseert individuele rondreizen op maat, afgestemd op jouw wensen en verwachtingen. Wij vinden het leuk om jou tijdens deze beurs te ontmoeten en samen jouw ideeën door te nemen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij een passende reis voor je organiseren én dat is het leukste om te doen!

Ook hebben wij veel contacten met partner organisaties die groepsreizen aanbieden. Wil je op reis naar Afrika, maar reis je liever niet alleen? Dan is dit de perfecte uitkomst. Uiteraard boeken wij de airport transfers en een hotelnacht voor- en na de reis voor je.

Afrika is groot en zo ontzettend mooi! Je wordt betoverd door de prachtige natuur en het is zo bijzonder om de wilde dieren in het echt te zien. Kom en ontdek Afrika zelf. Wij bieden reizen aan naar Kenia, Oeganda, Tanzania, Malawi, Zambia en Namibië. Speciaal voor deze gelegenheid geven wij 50 euro per persoon korting op reizen die geboekt worden n.a.v. deze reisbeurzen. Onze specials naar Tanzania en Malawi zijn met zorg samengesteld en bieden de perfecte reis/kwaliteit/aantal dagen.

Hopelijk zien we je binnenkort in Utrecht of Den Haag!

Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober organiseert Het Verre Reizen Event de jaarlijkse reisbeurs in de Fokker Terminal in Den Haag. Je bent welkom van 10 – 17 uur. Kaarten koop je online via de website.