Reisverhaal Tanzania en Zanzibar : Marjon

Huwelijksreis naar Tanzania

In augustus 2022 hebben wij een fantastische reis door Tanzania en Zanzibar gemaakt! Vooraf hebben we telefonisch contact gehad met Saskia om onze reis vast te stellen. Saskia dacht met ons mee en had er geen problemen mee dat de reis telkens weer veranderde. Ze heeft er alles aan gedaan om voor ons de perfecte huwelijksreis samen te stellen binnen ons budget.
Eenmaal aangekomen in Tanzania was alles direct heel goed geregeld. Er stond een chauffeur klaar om ons op te halen van de luchthaven, de volgende morgen maakten we kennis met Astrid die de reis verder kwam toelichten en met onze gids en chauffeur Hashim. Hashim heeft de reis voor ons heel bijzonder gemaakt met zijn kennis van het land. Hij was heel vriendelijk, behulpzaam en heeft ons een veilig gevoel gegeven. We zijn van Arusha naar Lake Manyara, Serengeti, Ngorongoro Krater en Tarangire gereisd. Alle accommodaties waren prachtig en we hebben een fantastische tijd gehad in dit gastvrije land!

Daarna zijn we doorgevlogen naar Zanzibar voor een weekje relaxen! We verbleven in Fun Beach hotel en het doet zijn naam eer aan;) Alles is erop gebouwd om je het ultieme vakantiegevoel te geven en we hebben een ontzettend leuke tijd gehad met de crew en veel met ze gelachen.

De reis heeft onze verwachtingen overtroffen en we zouden iedereen aanraden een Afrika reis via Kazuri Safaris te boeken! We kijken terug op een heerlijke huwelijksreis waar we nog lang aan zullen terugdenken en van zullen nagenieten!