Kenia rondreis: Esmée & Alphert

Wij wilden voornamelijk naar Kenia om de grote verscheidenheid aan dieren te zien. Bij Kazuri Safaris konden wij een reis boeken die was afgestemd op onze wensen en die bovendien binnen ons budget lag. Een ander bijkomend voordeel was dat we konden beschikken over een privéchauffeur, die even enthousiast was als wij tijdens de gamedrives! Mede dankzij de variatie aan wildparken die we hebben bezocht hebben we de ‘big nine’ en vele andere dieren kunnen zien!

Wij wilden voornamelijk naar Kenia om de grote verscheidenheid aan dieren te zien. Bij Kazuri Safaris konden wij een reis boeken die was afgestemd op onze wensen en die bovendien binnen ons budget lag. Een ander bijkomend voordeel was dat we konden beschikken over een privéchauffeur, die even enthousiast was als wij tijdens de gamedrives! Mede dankzij de variatie aan wildparken die we hebben bezocht hebben we de ‘big nine’ en vele andere dieren kunnen zien! Er was een goede afwisseling van activiteiten: gamedrives, een boottocht  en een wandeling tussen de wilde dieren en door een netwerk van prachtige kloven. Tijdens de reis waren er ook enkele ‘rustmomenten’ ingebouwd, zodat we de vele mooie nieuwe indrukken even konden laten bezinken.

Flamingo Hill Camp en de Severin Sea Lodge vonden wij de beste accommodaties. We hadden namelijk geen idee dat een tented camp op Safari zo luxe kan zijn (Flamingo Hill)! De Severin Sea Lodge was een zeer groot en professioneel opgezet resort, een heerlijk einde van de reis.

Het was een uitstekend georganiseerde reis, die we iedereen aan kunnen raden!

Een onvergetelijke ervaring!
Esmée en Alphert