Tanzania & Zanzibar rondreis: Irene & Marieke

Wij hebben een geweldige reis naar Tanzania & Zanzibar gehad. Alles was prima geregeld en we hadden nergens omkijken naar. Van te voren hadden we duidelijk onze wensen kenbaar gemaakt en daar heeft Saskia een prachtig programma omheen geschreven. Wij hebben ongelooflijk veel beesten gezien. Van heel dichtbij (5-10 meter) cheetahs, luipaarden en leeuwen. Ook een kudde van ongeveer 300 olifanten met baby’s, giraffen, impala’s en duizenden gnoe’s (wildebeesten) tijdens de grote migratie.

Vooral de dag waarbij we via de Ngorogoro krater naar de Serengeti reden was enorm indrukwekkend. Uiteraard komt er ook een beetje geluk bij kijken, maar wij hebben ongelooflijk veel beesten gezien. Van heel dichtbij (5-10 meter) cheetahs, luipaarden en leeuwen. Ook een kudde van ongeveer 300 olifanten met baby’s, giraffen, impala’s en duizenden gnoe’s (wildebeesten) tijdens de grote migratie. Prachtige roze wolken met flamingo’s, gewoon teveel om op te noemen. En dan de laatste dagen uitrusten op Zanzibar, kunnen wij ook iedereen aanraden!

Het zijn geen goedkope vakanties, maar wij kunnen Kazuri Safaris aan iedereen aanbevelen. Kennis van zaken, prima chauffeur en een goede achtervang maakte dat wij een ontspannen vakantie hebben gehad.