Tanzania groepsreizen

Kampeer safari in Tanzania

Kamperen - Kazuri SafarisJe overnacht op openbare campings gelegen in het park of op een privé-camping net buiten het park. De campings in de parken zijn niet omheind en het is niet onwaarschijnlijk dat er olifanten en antilopen tussen de tenten lopen of op weg naar de douche.

Je slaapt in waterdichte 2-persoons-tenten van 2,5 x 2,5 m en 1,8 m hoog met ingebouwde muskietennetten bij de ingangen en ramen. Comfortabele 5 cm dikke matrassen zijn aanwezig, evenals camping spullen, zoals tafels, stoelen, bestek en servies. Er gaat ook een kok mee hij zal alle maaltijden bereiden, vaak zelfs met inbegrip van een volle maaltijd voor een picknick lunch. Vroeg in de ochtend krijg je eieren en worst, brood en snacks en koffie en thee, ‘s avonds stoofschotels en salades. Het kamp en voedsel zal worden opgezet en voorbereid, zodat je kunt gewoon relaxen en genieten van je vakantie.

Lodge safari in Tanzania

Lodge safari’s zijn voor reizigers die de wildernis van Oost-Afrika wil ervaren met comfort en gemak. We maken gebruik van goede middenklasse accommodaties. Na een spannende dag van game drives, het zien van de dieren en de natuur, kom je aan bij je lodge of tented camp. Hier word je begroet met een welkomstdrankje, waarna je je kamer toegewezen krijgt. Neem voor het eten een verfrissende douche om vervolgens van een drankje bij het kampvuur te genieten. Je krijgt een uitgebreid en stevig ontbijt bij de lodge, je krijgt een picknick lunchbox mee voor onderweg en ‘s avonds krijg je een 3-gangen diner.

Kilimanjaro trekking in Tanzania

Tanzania- Kazuri SafarisTijdens de Kilimanjaro trekking slaap je in 2-persoons lichtgewicht tenten en je krijgt een camping matrasje. Je krijgt elke dag een bakje water om jezelf te wassen. Er zijn ‘gat’ wc’s op elke campingplek. Afhankelijk van de grootte van de groep gaat er een tent naar formaat mee waarin gezamenlijk wordt gegeten. Er gaat een kok mee voor het eten, afgestemd op de zware inspanning die je levert.