Namibië

Jouw droomreis op maat naar Namibië

Creëer je eigen reis door Namibië. Je kunt jouw droomreis op elke dag starten die jou uitkomt. Je kiest zelf de reisduur, je kiest zelf welke bezienswaardigheden je wilt zien, je kiest zelf welke activiteiten je wilt ondernemen en je kiest zelf je type accommodatie. Een goede leidraad zijn onze voorbeeldrondreizen, waaruit jij de onderdelen kiest die je wilt zien.

Namibië kun je makkelijk onder verdelen in:

  • het zuiden (Kalahari woestijn, Fish River Canyon, Namib Naukluft Park)
  • het midden (Swakopmund, Spitskoppe, Brandberg, Twijfelfontein, Etosha Nationaal Park, het Waterberg Plateau)
  • het noorden (Kamanjab, Damaraland, de Himba’s, Epupa Falls en de Caprivistrip)
  • een combinatie met Kaapstad in Zuid-Afrika of de Okavango Delta en Chobe in Botswana!

Er zijn ontelbaar veel combinaties mogelijk. Afhankelijk van je reisduur en je budget kunnen we samen jouw unieke individuele rondreis door Namibië samenstellen.

Contact ...
Creëer je eigen reis naar Namibië.
We zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Mail ons, of bel: 06-47148006.
Of maak gebruik van het aanvraagformulier op de website.

Namibië - Kazuri SafarisBeklim ’s ochtends vroeg Dune 45, één van de rode duinen in de Sossusvlei en geniet van de zonsopgang. De duinen kleuren allerlei soorten rood en oranje. En reis daarna door om de Deadvlei te bezoeken.

In het Etosha Park kun je zelf rijden of een georganiseerde game drive boeken. Je zit dan in een hoog, open voertuig en de gids vertelt je van alles over de dieren. Wist je dat je ook avond game drives kunt doen als je in Onguma nature reserve aangrenzend aan Etosha verblijft?

Namibië - Kazuri SafarisIn Swakopmund kun je je uitleven met sandboarden, skydiven, quadbiken, een dolfijnentocht enz. Of geniet gewoon op een terrasje van een Duitse apfelstrüdel.

Bezoek een Himba dorp en leer meer over hun cultuur en tradities. Typerend voor de Himba’s is dat ze zich insmeren met een mengsel van rode aarde en vet.