Zuidelijk Afrika Groepsreizen

Wil je alleen op reis, maar liever samen met anderen reizen? Boek dan een internationale groepsreis naar Zuidelijk-Afrika!

Overland tours

Op avontuur in Zuidelijk Afrika? Bekijk de vele mogelijkheden op de website van Nomad Tours. Je reist comfortabel en overnacht in tenten en/of middenklasse hotels en lodges. Het mooie van hun concept is dat je meerdere reizen met elkaar kunt combineren of juist alleen een gedeelte van een reis mee kunt gaan. Deze groepsreizen door Zuidelijk Afrika zijn bedoeld voor 4 tot 24 deelnemers.

Groepsreis naar Zuidelijk Afrika? Die boek je bij Kazuri Safaris!

Let op! Boek je groepsreis naar Zuidelijk Afrika rechtstreeks via Kazuri Safaris! Ook als je een reis van Nomad Tours kiest. Je betaalt dan namelijk dezelfde scherpe prijs maar profiteert bovendien van de extra service en de VIP-behandeling die onze reizigers van ons gewend zijn. Persoonlijk contact met een Nederlandse reisorganisator die veel Afrika-kennis, ervaring én connecties heeft kan in veel situaties meer dan prettig zijn! Bovendien is Kazuri Safaris aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). Op ons kun je rekenen. En daar zijn we trots op.

Top 5 groepsreizen in Zuidelijk Afrika

Cape Town to Vic Falls 20 dagen

South Africa Explorer 20 dagen

Delta, Chobe en Kruger 15 dagen

Best of Zimbabwe en Mozambique 19 dagen

Namibian Explorer Small Group Luxury 2018 12 dagen *nieuw*

Zuidelijk-Afrika - Kazuri Safaris

 

Informatie

BEKIJK MEER